- 30 Mart 2022
- 8
- 4
- 1
- 26
- Konu Sahibi Busranur123
Merhaba Arkadaşlar Adetımden 2 gün gectı test yaptım silik çizgi çıktı hamılemıyım acaba ikinci testı yapmak içim 1 haftayı bekliyorum pekde umutlanmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar.Kaç dakika sonra çıktı ikinci çizgiMerhaba Arkadaşlar Adetımden 2 gün gectı test yaptım silik çizgi çıktı hamılemıyım acaba ikinci testı yapmak içim 1 haftayı bekliyorum pekde umutlanmak istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum
Merhabalar.Kaç dakika sonra çıktı ikinci çizgi
Tam süre veremiyorum ama çok kısa bır sürede ve suan 4 gündür geçti hastalığımMerhabalar.Kaç dakika sonra çıktı ikinci çizgi
Genelde ilk 5-10dk icinde cikanlar doğru oluyor ondan sordum ama kisa süre diyorsan hemen gidip kan ver bence en net sonuç :) heveslendirmek istemem ama bana var gibi geldi insallah hamilesinizdirTam süre veremiyorum ama çok kısa bır sürede ve suan 4 gündür geçti hastalığım
bir kan ver o zaman gidebilirsen özele git hemen, ya da yarın sağlık ocağına gitTam süre veremiyorum ama çok kısa bır sürede ve suan 4 gündür geçti hastalığım
Ya inşallah ben 2 senedır evliyim olmuyordu inşallah olmuştur :) cizgiyi görebiliyor sunuz dımı ben tek görüyor olamam heyecandanGenelde ilk 5-10dk icinde cikanlar doğru oluyor ondan sordum ama kisa süre diyorsan hemen gidip kan ver bence en net sonuç :) heveslendirmek istemem ama bana var gibi geldi insallah hamilesinizdir![]()
cizgiyi sizde görebiliyor musunuz :)bir kan ver o zaman gidebilirsen özele git hemen, ya da yarın sağlık ocağına git
Ayy İnşallah Rabbim İsteyen Herkese Versin :)allah bilir ama hamılesin canım
Yaaa kiyamamYa inşallah ben 2 senedır evliyim olmuyordu inşallah olmuştur :) cizgiyi görebiliyor sunuz dımı ben tek görüyor olamam heyecandan
cizgiyi sizde görebiliyor musunuz :)
Ayy İnşallah drek yazacam size çok teşekkür ederim çokYaaa kiyamam❤ evet gördüm ben de canim insallah hamilesindir yarin git sağlik ocaginda test yap muhakkak cevabini bekliyorum :)
Rica ederim canim ❤ hadi bakalim selametle guzel haberlerle insallahAyy İnşallah drek yazacam size çok teşekkür ederim çok![]()
bana 2. çizgi gözüküyor gibi geldi :)Ya inşallah ben 2 senedır evliyim olmuyordu inşallah olmuştur :) cizgiyi görebiliyor sunuz dımı ben tek görüyor olamam heyecandan
cizgiyi sizde görebiliyor musunuz :)
Evet gözüküyor İnşallah vardırbana 2. çizgi gözüküyor gibi geldi :)