Normal mi bu durum iliskilerde yoksa abarti mi?


Herkesin aşka, ilişkiye bakış tarzı farklı olabiliyor. Ama nereye kadar kısıtlayabilir ve kısıtlanabilirsin? İnsan belirli bir zaman sonra ufacık da olsa bir özgürlük arıyor. Diğer herkesin rahatça yapabildiği bir şeyin ona yasaklanması neticesinde artık, ya yasaklayandan ya da kişisel zevklerinden vazgeçmesi gerekiyor.

Kişi, karşındakine güvendiği zaman bu tür sınırlamalara gitmesine hiç lüzum kalmaz. Hem bir insan aldatacak veya bir hata yapacak olursa her koşulda yapar, ne kadar kısıtlarsan kısıtla. Her şey insanın kendi içinde aradığı doğruyu bulmasıyla çözülür.
 
Son düzenleme:
Aynen anlattığın tarzda bir ilişki yaşıyorum bende, yani yasaklar konusunda felan. Bence böyle olması bir müddet sonra iyi oluyor. Karşındaki insanın gerçekten iyi ve seni doğru yola yönlendirdiğini düşünüyorsan mükemmel bir şey. Bir zamandan sonra öyle çok alışıyor ki insan sevdiğinin onu yönlendirmesine kendimden örnek vereyim beni uyarıp bana yasaklar katmadığında benimle ilgilenmiyor hissine kapılıp küsüşmeler dahi yapıyorum. Önemli olan yanında ki insanın seni gerçekten doğru yola itip itmemesi. Çok yanlış bir hayatım varken sevgilim sayesinde kendimi çok güzel değiştirdim ve çok mutluyuz. İlişkilerdeki umursamamazlık kıskanmamalık felan tahammül edemem. Bende fazlasıyla senin görüşündeyim arkadaşım :) :) :)
 
Son düzenleme:


Benmle ayni goruste olmana cok sevndm bnce de bi muddet snra alisiyrsn ve hosuma da gdyr bna karsmasi ve guvnle alakali degil bnce bi muddet snra bu katiliklari yumusadi az bisii sahiplnilmek kiskanilmak cok hos o an kiskanclgi yuzundn tonla laf edyrm ama icim oyle olmyr
 

Kesinlikle öyle :) bir de söylenenlerin pişmanlığı var ya tam kahkahalık, o beni çoook iyi bilir kızmaz darılmaz sevdiceğim :) istedikleri gibi olduktan sonra sıkıyorsa yumuşamasınlar çok tatlı oluyorlar be kızıncada o yanaklar tam ısırmalık
 
Keşke hızlı yazıcam diye sesli harfleri bitişik bitişik yazmasaydın. Bunun gibi "bnde factydm bna bi anda canm face kapa yani dondr ddi hic ikiltmedn dndrdm"

Bana çok komik geliyo yok face'i kapat yok telefon numaranı değiştir.

Ne bu böyle, seni kuklası gibi mi görüyo ve sen buna izin mi veriyosun.
 

Ya haklsin da tabletten yaziyorum bunun klavye ya ikiletyr harfleri ya da donuyor ya ya kukla demeeyelim de ileriye donuk diye gecmisi siilmek istedi heralde ama pismaan da degilim ya oyle deme ((
 

Ask bu sanirim yaptigin hicbir seye pisman olmaamak herkesi her seyi silebilmek:)) bna yillar evvel deselerdi karsina biri cikacak bunlari isticek sen de yapacaksin dese ya hıhı tamam canmmm derdimm :)))
 
Ask bu sanirim yaptigin hicbir seye pisman olmaamak herkesi her seyi silebilmek:)) bna yillar evvel deselerdi karsina biri cikacak bunlari isticek sen de yapacaksin dese ya hıhı tamam canmmm derdimm :)))

Öyle, her şeyiyle kabullenip hayatını ona göre yönlendirip ve gelecekti gayelerinin en başında onun alması mükemmel bir şey :) Allahım herkese nasip etsin inşallah
 


Siz kendiniz dogru yolu bilmiyormusunuz? Sizin gibi kadin ve kizlari hic anlamiyorum.
Bir seyleri yasaklamak o kisininin senin sevdiginin anlamina gelmez,sadece
kendi egosunun tatmin etmeye calistiginin anlamina gelir.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…