- Konu Sahibi metallergirl
-
Ya bir yildir cikiyoruz ama cok mu fazla kisitlandim bilemiyorumki :/ en basindan baslayalim bizim iliskmz gecn yil son final sinvmn oldgu gun basladi bnim arkdsmn lisedn arkdsydi ondn cok hoslanmstm ve bana karsi adim attigi icin cok mutlu olmstm .. neyse gttm bulusmaya hersey iyi hos o bana bakyr bn utanp yuzune bakaamyrdm ongunler cok tatlydisnra knsrkn bnden hoslandgni soyledi fln oyle baslams olduk tabi devami geldi ve dediki cok sevmeyelim cok baglanmayalm sevgli gbi olmayalm bn istedgmi yaparm ama sna sadce bnm sozzum gcer tmmi ddi o an soka girdm yutkunamaadm bile ama tamam ddm tabi simdi oyle bse yok hepsi hava civayms neysee 2. Ayimizdi o aksam arrkdsyla disari cikmsti bnde factydm bna bi anda canm face kapa yani dondr ddi hic ikiltmedn dndrdm bna noldysa hipnozlu gbi hmn yapmstm snra ona snde kapaa ddm hayr ama tabi snra essk gbi kappattii!! Neyse okuln acilmasna bi hafta kala bna boyle giyinmcksn okulda sacin toplu olck makyaj yapmicksn sifir yaka gycksnddi sakami bu ddm cdddym dedi ya zatn kapali gyndgim icin hc umrmdda olmadi amaa saclar ezyttiii yuzum gzl diye makyaj da umrmda olmadii neyseee snra tlfnm num. Degstrcn ddi tmm ddm oyalaadm ama triplere grdi degstrdm mutlu oldu ve hmn faceni kapadi sildii.. okul acildi erkekklerlee knsmam yasaklandi bnde gzli gzli knsyrm snftakilerle tabii onunda kizla knsmasi yasaak onunda numarasi degstirildi ve evdn cikmasna da karsyrm bn yokkn hayatnda kafe insanyms ama artk oyle bse yok ki kndininde umrnda degl iliskmz duzenli dye aslinda zindn gbi degl hayaatm baznn bunalyrrm ama ayrilsam da bi halt yapacgm yok ne acik giyinecm ne makyaj yapacm ne eerkeklern agzina dusecem zateen sevmesem katlanlmzdi aslnda cok mutluyuz uyusuyrz gulusup duruyoruz ask yasiyoruz her istedgmi yapiyor aliyor falan yapmazsa cadilasrm iyi bilir yani sizce ilisklerde bunlar normallmi serbest iliskileri yani biri ayri meknda dggerri ayri meknda kiskanclk yok fln bn tasvp etmyrm pek hakszmymmm???
Aynen anlattığın tarzda bir ilişki yaşıyorum bende, yani yasaklar konusunda felan. Bence böyle olması bir müddet sonra iyi oluyor. Karşındaki insanın gerçekten iyi ve seni doğru yola yönlendirdiğini düşünüyorsan mükemmel bir şey. Bir zamandan sonra öyle çok alışıyor ki insan sevdiğinin onu yönlendirmesine kendimden örnek vereyim beni uyarıp bana yasaklar katmadığında benimle ilgilenmiyor hissine kapılıp küsüşmeler dahi yapıyorum. Önemli olan yanında ki insanın seni gerçekten doğru yola itip itmemesi. Çok yanlış bir hayatım varken sevgilim sayesinde kendimi çok güzel değiştirdim ve çok mutluyuz. İlişkilerdeki umursamamazlık kıskanmamalık felan tahammül edemem. Bende fazlasıyla senin görüşündeyim arkadaşım :) :) :)
Benmle ayni goruste olmana cok sevndmbnce de bi muddet snra alisiyrsn ve hosuma da gdyr bna karsmasi ve guvnle alakali degil bnce bi muddet snra bu katiliklari yumusadi az bisii sahiplnilmek kiskanilmak cok hos o an kiskanclgi yuzundn tonla laf edyrm ama icim oyle olmyr
Keşke hızlı yazıcam diye sesli harfleri bitişik bitişik yazmasaydın. Bunun gibi "bnde factydm bna bi anda canm face kapa yani dondr ddi hic ikiltmedn dndrdm"
Bana çok komik geliyo yok face'i kapat yok telefon numaranı değiştir.
Ne bu böyle, seni kuklası gibi mi görüyo ve sen buna izin mi veriyosun.
Kesinlikle öyle :) bir de söylenenlerin pişmanlığı var ya tam kahkahalık, o beni çoook iyi bilir kızmaz darılmaz sevdiceğim :) istedikleri gibi olduktan sonra sıkıyorsa yumuşamasınlarçok tatlı oluyorlar be kızıncada o yanaklar tam ısırmalık
Ask bu sanirim yaptigin hicbir seye pisman olmaamak herkesi her seyi silebilmek:)) bna yillar evvel deselerdi karsina biri cikacak bunlari isticek sen de yapacaksin dese ya hıhı tamam canmmm derdimm :)))
Fareler hem tuşlarınızı hem iradenizi kemirmiş galiba
Burçlarınız nedir ?
Aynen anlattığın tarzda bir ilişki yaşıyorum bende, yani yasaklar konusunda felan. Bence böyle olması bir müddet sonra iyi oluyor. Karşındaki insanın gerçekten iyi ve seni doğru yola yönlendirdiğini düşünüyorsan mükemmel bir şey. Bir zamandan sonra öyle çok alışıyor ki insan sevdiğinin onu yönlendirmesine kendimden örnek vereyim beni uyarıp bana yasaklar katmadığında benimle ilgilenmiyor hissine kapılıp küsüşmeler dahi yapıyorum. Önemli olan yanında ki insanın seni gerçekten doğru yola itip itmemesi. Çok yanlış bir hayatım varken sevgilim sayesinde kendimi çok güzel değiştirdim ve çok mutluyuz. İlişkilerdeki umursamamazlık kıskanmamalık felan tahammül edemem. Bende fazlasıyla senin görüşündeyim arkadaşım :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?