Normal mi sizce kizlar???

busra00

sadece bekliyorum...
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
925
9
26
Ankara
Kizlar bugün kasik agrisiyla kalktim yataktan gecer dedim bi ara gecti ama ara ara yine agriyo...bu arada 17+6 haftamdayim yani yarin 18 haftama giriyorum.yardimci olursaniz sevinirim canlarim

slm ben de yarin 18. haftama giriyorum insallah. bende de kasik agrilari karin cevresinde agrilar oluyor bazen. her seferinde endise ediyorum ama saniyorumki bebek buyudukce karin bolgeside genisledigi icin boyle agrilarin olmasi normal.

slm ben de yarin 18. haftama giriyorum insallah. bende de kasik agrilari karin cevresinde agrilar oluyor bazen. her seferinde endise ediyorum ama saniyorumki bebek buyudukce karin bolgeside genisledigi icin boyle agrilarin olmasi normal.

Ne güzel ayni haftadaymisiz ikimizde..cok sagol canim rahatlattin beni bende normal diye duydum ama korktum yinede sabah o agriyla uyaninca.rabbim bebislerimizi sagliklica kucagimiza almayi nasip eder insaallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…