Normal mi sizce?

Camille_claudel

Guru
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
1.781
1.836
333
Merhabalar

Kime danisacagimi bilemedim en iyisi kk kadinlari dedim. Ben staj icin 6 aydir istanbul'dayim ve dönüs zqmanim geldi. 30 kilo arti 8 kilo el bagaji olmak uzere yuk hakkim var. Fakat bir hayli de fazla eşyam. Yurtdisi kargolama diye bir sey duydum. Az once thy ile calisan bir sirketi aradim ve bana 25 kilo icin yaklasik 300 euro fiyat verdi. Bu bana asiri fazla geldi. Ben havalimaninda yuk satin alsam bundan daha uygun olur erdeyse diye dusundum. Velhasil haftaya ucuyorum ve simdi kara kara dusunuyorum. Bilgisi olanlar bana bi akil verin lutfen

Internetten thy ile calisan kargo sirketlerini buldum. Baska fikriniz varsa yana yana bekliyorum

yurtdışı uçak kargo pahalıdır yani 300 euro ucuz değil de yapılan işe göre normal demek ki.

Thy ni aradim, kilo basi 7 euro dedi yani 20 kilo fazla olsa 140 euro. Daha ucuz ama sanki bi tuhaflik var d8ger turlu daha ucuz olmasi gerekmez miydi? Ben ilk defa kargo gondericem ve ne nasil olur hic bi fikrim yok. Aksi gibi gunumde geldi catti

Thy ni aradim, kilo basi 7 euro dedi yani 20 kilo fazla olsa 140 euro. Daha ucuz ama sanki bi tuhaflik var d8ger turlu daha ucuz olmasi gerekmez miydi? Ben ilk defa kargo gondericem ve ne nasil olur hic bi fikrim yok. Aksi gibi gunumde geldi catti

Bende Amerika'da Work and Travel yapan aklı bir karış havada kardeşimin bi kaç eşya ve evde unuttuğu bir kaç evrağını göndermem gerekti.Fiyatlar dhl falan sordum maaş istediler :) çok yüksekti. Sonra araştırdım kargomkolay.com diye bir yer buldum.Deneyebilirsin belki çare olur derdine. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…