Normal mi sizce?

su-doku

sen bilirsin
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2017
9.602
33.193
498
Merhebalar diyerek konuya giriyorum
Ben kendimi bildim bileli hareketli bir yapım var ve açık havada yürümeyi çok severim çokta yürüyorum özellikle sabahları:spor:
Yanlız şu balğam çıkaran genizini temizleyen insanlardan tiksiniyorum :kusmuk:çok rahatsız oluyorum
Bazen görüyorum koskoca sümük :KK57:orada bunu bir insan çıkarmış olamaz :KK67: ve nicelerine basmış olma ihtimalini düşünüyorum :kızgın:giydiğim ayakkbıları bile artık giymek istemiyorum
Sürekli özenli yere bakarak yürüyorum:mad:
Yazınca bile çok büyük bir rahatsızlık duyuyorum
Bu durumu önceleri bu kadar önemsemediğimi fark ettim
Sizce bu konuda çokmu hassas davranıyorum?
Bir uzmana danışsam mı?
Gerçi ne diyeceğim :KK34:pardon sümük rahatsız mı ediyor:KK70:

Son düzenleme:
Bencede rahatsizsa doktora gitsin . Zevkineysede eline yapsın onu suratına sürsün . Ben gördüğüm gün boyunca yemek yiyemiyorum

Bende de otobüste metroda tutacaklardan iğrenme versiyonu var bunun. Küm bilir benden önce tutan neresini tuttu da şimdi nasıl bir pisliğe düştüm diye düşünmekten beyonce gibi dans figürleri yapa yapa geziyorum :(

Önerim: çok abartırsak obsesyona döner o yüzden düşünmememiz lazım bence :eğlence:

Yaninda burnunu karistirip malum seyleri cikariyorlar. Turkiye'den bahsetmiyorum ustelik. Erkekli kadinli... O mu daha kotu, bu mu bilemedim.
Yerimi degistirmekten baska care bulamiyorum. Bulan varsa soylesin.

Özellikle kontrol etmem ama iki üç gündür ben de çok denk geliyorum. Vücut sıvılarını vücudunda tutamayan insanlardan tiksindim. Tüküren bi yandan yol ortasında işeyen bir yandan. Şehirde yaşamayı öğrenemeyenleri toplayıp dağa bağlasalar keşke herkes rahatlardı.

Bende de otobüste metroda tutacaklardan iğrenme versiyonu var bunun. Küm bilir benden önce tutan neresini tuttu da şimdi nasıl bir pisliğe düştüm diye düşünmekten beyonce gibi dans figürleri yapa yapa geziyorum :KK43:

Önerim: çok abartırsak obsesyona döner o yüzden düşünmememiz lazım bence :eğlence:

Kimbilir benden önce nerelerini elledi diye el öpme olayını bıraktım ben.
Ama “neden öpmüyorsun” diyen büyüklere çare bulamadım. :110:

Gercekten bu konuda cok dertliyim. Cahil desem Alman doktor, yasadigim yer Avrupa.

Dusundugum cozumler :

a- Olumune kavgaya giris.
b - Birak Aklinyolu1 sende karistir. Ne yapiyorsa aynisini yap
c - oflayip puflayip yerini degistir
d - Ters bak , gozlerinde sorun var sansin.
e - Sigara yak . (Sigara icmiyorum )

Gercekten bu konuda cok dertliyim. Cahil desem Alman doktor, yasadigim yer Avrupa.

Dusundugum cozumler :

a- Olumune kavgaya giris.
b - Birak Aklinyolu1 sende karistir. Ne yapiyorsa aynisini yap
c - oflayip puflayip yerini degistir
d - Ters bak , gozlerinde sorun var sansin.
e - Sigara yak . (Sigara icmiyorum )
D şıkkı son kararım :KK53:

Ben hep yere bakarak yürürüm alışkanlık yerdeki karıncları bile görüyorum gözlerim iyo görür bu yüzden bende hiç bir pisliğe basmıyorum apartmana girerken genede ayakkabılarımın altına bakıyorum :kusmuk:birde direk evin içine girip ayakkabılarını çıkaranlar var :olamaz: sabahları çok yapıyorlar o balgam işini pislikler ya :kusmuk:

Back
X