Normal mi?

Ruhsuzruhhali

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2017
92
1
18
27
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar hayırlı bayramlar. Benim yaklasik 2 hafta once okulum bitti farkli sehirde universite okuyordum. Memleketime geri geldim. Ve cok garip bir bosluga düştüm. Üniversitede ortamim vardı farkli farkli insanlarla tanisiyordum. Hayatimda bana deger veren mutlu hissettiren insanlar cok oluyordu. Herseyi geride birakip geldim memleketime ne sevgilim var ne okul.. memleketimde dogru duzgun cevrem yok yalniz kaldim ve konustugum sevgili anlaminda da kimse yok. Burdayken hic olmadi zaten. Ve heo boyle yalniz kalicam gibi hissediyorum. Bikac aya calismaya baslicam. Calisma ortamimda da zor birini bulmam. Yasadigim bosluktan dolayi midir bilmem ama boyle dusunmekten alikoyamiyorum kendimi.. sizce hep boyle mi olucak sanirim konusmaya ihtiyacim var biraz..

Böyle bir boşluğa düşmeniz çok normal çünkü alıştığınız düzen değişti şimdi yeni bir düzene alışma süreciniz olacak ama insan her şeye adapte olabiliyor. Böyle geçiş dönemleri hep olur yakında geçer merak etmeyin. İşe başkayınca bir şeylerle meşgul olmak iyi gelir ayrıca belli olmaz belki çok güzel arkadaşlıklar ya da ilişki bulabilirsiniz her şey şans... kitap okuyun hobi edinin müzikle kendinize terapi yapın derim ben.

Farklı yapacak şeyler bulun kendinize. Ortam değişikliliği geçirdiğiniz için normal bir durum. Daha durağan bir hayata geçmişsiniz. Zamanla geçecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…