Normal mi?

ipek_bal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
934
849
123
Ankara
Merhabalar hanımlar,
Aklıma takılan bir konuda size danışmak istedim. Dönem dönem hepimizde adet düzensizlikleri oluyordur. 1-2 gün sarkma veya erken olmalarla adet dönemini geçiriyorum.
Özellikle son dönemlerde ailede yaşanan rahatsızlıklar fln, psikolojikmen de yıprattı beni. Geçen ay 5 gün erken olmuştum. Bundan iki hafta önce de her yumurtlama döneminde olduğu gibi göğüslerde şişlik ve ağrı yaşadım. Dün- bugün olmam gerekiyorken henüz bir hareket yok. Ama dünden beri göğüslerimde yşne bir ağrı var.
adetimde düzensizlik var diyebilir miyiz, yoksa mevsimsel fln normal mi?
bir de adet söktürücü etkisi olan bitkisel çay fln öneriniz var mı?
ben de iyice evhamlı oldum, psikolojikmen mi böyleyim bilemedim...

Pskolojik olabilir canım normal benimde bazen erken bazen 2,3 gün geç geliyor. Karışık çaylardan iç geçmiş olsun.

Yani belki de evhamlanmak için erken ama ben bşraz öyle oldum galiba.
Göğüslerde yşne bir şişlik ağrı var, ama onun dısında herhangi bşr belirti yok. Olmam yakın mıdır? Bitki çayı fln mı içsem?

ben seyahat ettiğim zamanlar hep değişirdi adet dönemim. sizinde seyahat tarzı bir durumunuz oldu mu.

Yani belki de evhamlanmak için erken ama ben bşraz öyle oldum galiba.
Göğüslerde yşne bir şişlik ağrı var, ama onun dısında herhangi bşr belirti yok. Olmam yakın mıdır? Bitki çayı fln mı içsem?
Ben ada çayı nane bir de aspirin kullanıyorum gecikince

Civan perçemi sokturebılır. Gecmıs olsun 🙏

Dere otu tavsiye ederim. Benim de bir ara duzensizdi. Doktor menapiz baslangici demisti. Dere otu yedim aklima geldikce. Sorunum gecti. Simdilik duzenli.

Bende yolculuk yaptığımda, stres yaptığımda,mevsim degisikliginde, bir de o ay herhangi bir ağrı kesici veya başka bir hap aldığımda gecikme oluyordu. Aklınızda şüphe olmaması için doktora başvurun bence . Ben hiç zamanında görmedim ya geç ya da erken

Ben yoğun çalıştığımda 33-35 günde adet olurken 44 gün sonra oluyorum. Aslanpençesi ve civanperçemi iyi söktürücüdür.

Aynen bu ara seyahatleğm var bu hafta bile 3 tane var :/
o zaman normal tatlım ben 4 saatlik bir mesafe değiştiriyordum üni zamanında havasından mı suyundan mı hiç normal adet olduğumu bilmem , seyahat yapmayınca normalleşiyor.

Merhabalar hanımlar,
Aklıma takılan bir konuda size danışmak istedim. Dönem dönem hepimizde adet düzensizlikleri oluyordur. 1-2 gün sarkma veya erken olmalarla adet dönemini geçiriyorum.
Özellikle son dönemlerde ailede yaşanan rahatsızlıklar fln, psikolojikmen de yıprattı beni. Geçen ay 5 gün erken olmuştum. Bundan iki hafta önce de her yumurtlama döneminde olduğu gibi göğüslerde şişlik ve ağrı yaşadım. Dün- bugün olmam gerekiyorken henüz bir hareket yok. Ama dünden beri göğüslerimde yşne bir ağrı var.
adetimde düzensizlik var diyebilir miyiz, yoksa mevsimsel fln normal mi?
bir de adet söktürücü etkisi olan bitkisel çay fln öneriniz var mı?
ben de iyice evhamlı oldum, psikolojikmen mi böyleyim bilemedim...
Sana bir şey diyeyim mi?
Temmuz ayı gibi o gogus agrısını ve karın ağrısını 2 hafta çektim benım de moralim bozuldu
Doktor bana her ay aynı belırtılerı yaşayamazsın dedi değişir dedi
Ve pms aslınds kötü bir şey olsa da hormonların guzel çalıştığını gösteriyormuş

bence biraz daha bekleyin müdahale etmeyin takmayın kafanıza

Bence adeti bekleyin olunca bi hormonlariniza baktirin. Tsh, prolaktin falan

Back
X