Normal mi?

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.059
33
Merhaba burun estetigiyle alakalı ama değil gibi deben burun ameliyatı olmak istiyorum epey de araştırma yaptım tam devlet Hastanesi'nde çok uyguna yapacak bir doktor buldum ki özele geçtineyse ozellerde ve muayenesi olanlara sormuştum ama aylar oluyor çok fais fiyat verdikleri için girmedim.Neyse bugün bana muayenesi olan bir doktordan "nasılsınız?" Diye bir mesaj geldi çok şaşırdım iyiyim siz dedim.Nedir ameliyat durumu dediaylar önce fiyat sormuştum sadece.Ben de ekonomik durumum degismedigi için aynı dedimO da gelin ücretsiz muayene yapalım fiyat konusunda yardımcı oluruz dedi.Ben de isterseniz gelirim ama fiyat benim üç aylık maaşım ediyor olabileceğimi zannetmiyorum dedim.Numarasini attı.Bu doktor burada en tanınan estetisyenlerden şehir hatta ülke dışından geliyorlar fiyat olarak da en pahalısı neden böyle bir şey yaptı anlamadım.Yani hastası yok paraya muhtaç desem asla değil.Hesabinin çalındığını bile düşündum.Sizce normal mi doktorların böyle mesaj atması?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…