Bebek Beslenmesi normal mi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

narsisus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
547
0
96
Tokat
bebeğim daha 11 günlük tecrübesizlikten sanırım ne olsa korkuyorum emzirmeye geç başlayabildim daha yeni yeni bikaç gündr süt gelmeye başladı fakat emzirdiktn bi müddet sonra ağzından biriktirmişcesine emdiğini geri atıyo garip sesler de çıkıyo o arada korkuyorum geri kaçarsa diye allah korusun . sizin bebeklerinizde bu kadar minikken atıyo muydu normal mi

Allah bagıslasın..

Sık sık ve azar azar verin bence, daha cok küçük oldugu için oda yetiştiremiyordur:34:

aklıma gelen ilk şey 'acaba yutkunmayı henüz bilemiyor mu?' oldu. ama 'emzirdikten bir müddet sonra' demişsin. bir dikkat et olur mu emerken yutkunma sesi geliyor mu? bir de ağzının içini kontrol et süt ağzının içinde birikmiş mi yoksa mideye gitmiş mi? eğer yutkunabildiğinden eminsen yapman gereken şu: emzirdikten yarım saat sonrasına kadar bebeği dik tutacaksın. tutamıyorsan meyilli şekilde yatır.

biz yemek yedikten sonra yatarsak nasıl reflü oluyorsa, yani yemekler mideden geri kaçıyorsa onlarda da böyle. buna dikkat edersen sıkıntı yaşamazsın Allah ın izniyle. ben bunu öğrenip uyguladıktan sonra bebeğim neredeyse hiç çıkarmıyor. ve gayet iyi kilo alıyor:34:

Back
X