Normal mi???

Neyusa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
546
118
133
Ağrı
Kızlar 4-5 haftalık hamileyim ve şimdiden 2 kilo aldım bu normal mi???Şimdiden 2 kilo alırsam sonrasını hiç düşünemiyorum...

canım bende bieden 2 kilo almıştım hatta doktorum biraz yavaş dedi şimdi ne kadar yesemde almıyorum başlarda ani artış olabiliyormuş göğüslerin filan büyüyo normal 1 ay sonra durur rahat ol hamur işi pek yeme:nazar::49:

canım bende bieden 2 kilo almıştım hatta doktorum biraz yavaş dedi şimdi ne kadar yesemde almıyorum başlarda ani artış olabiliyormuş göğüslerin filan büyüyo normal 1 ay sonra durur rahat ol hamur işi pek yeme:nazar::49:

Canım bu 2. hamileliğim ilk ahmilelğimde 8 kilo lmıştım ve 3. aydan sonra başlamıştı kilo alımı...Hatta ilk 3 ayda 1 kiloda vermiştim...İnşallah durur zaten kilo almaya müsayitim...Boyum 1.60 kilom 65.800 şimdiden yaniiiHayırlısı

pek normal değil canım
senin yediğin bebeğe filan değil direk sana gidiyo
ilk aylarda kilo almamak lazım

Canım bu 2. hamileliğim ilk ahmilelğimde 8 kilo lmıştım ve 3. aydan sonra başlamıştı kilo alımı...Hatta ilk 3 ayda 1 kiloda vermiştim...İnşallah durur zaten kilo almaya müsayitim...Boyum 1.60 kilom 65.800 şimdiden yaniiiHayırlısı

canım 2 kere yollamışım kusura bakma benim ilk hamileliğim boyum 1.56 47 ile hamile kaldım 49.4 2 aydır sabit 2 kiloyuda aniden aldım yarın 13 haftalık nasipse:nazar:

Boşuna paniklemişim,1 haftada 1 kilo gitti zaten,betim benzim attı hayalet gibi dolanıyorum...Yediğimi çıkarıyorum,,,,evde herkes yanıyo ben donuyorummmmmm

Back
X