Normal mi?

AiehT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2011
23
0
36
- Yurtdışı
Merhaba kizlar,
benim 9 aylik bir oglum var. Gerci dogdugundan beridir huysuz hep, ama son 3 aydir buna ek bir de bagirmaya basladi, gece demiyor gündüz demiyor evdeyiz ya da disardayiz demiyor, bas bas bagiriyor. Yalniz aglama yok, sadece bagirma. Uykusu da sorunlu. Gece 7-11 arasi uyuyor sabah 4.5-7 arasi kalkiyor (en uzun uykusu 6-7 saat civari ) gündüz 10 dk bilemedin 15er dakikadan en fazla 2 defa uyuyor. Yani toplamda 10 saat uyumuyor. Disten mi diyorum kendi kendime ama sanmiyorum.2 disimiz cikti zaten cünkü.Boyle sürekli bagiran bebekleri olan anneler var mi aranizda acaba? Sizce sebep nedir ve en önemlisi ne yapmaliyim?

gayet normal..endişelenme.sesinin farkındalığında.. yani sesini keşfediyor... tepkisiz kalın.. birsüre sonra zaten yüksek ses denemelerini kendiliğinden bırakacaktır... gelelim uyku sorununa.... annesi nasıl uyuyorsunuz??? henüz 9 aylık ve oğlan çocuğu... oğlan çocukları gelişimsel olarak anneye daha çok ihtiyaç duyar... daha fazla ilgi,daha fazla sevgi,daha fazla dokunulmak ister.... bebekler uyurken annelerini 5 duyu organıyla yanlarında hissetmek istermiş... beraber uyumaya başlayın... yanında olduğunuzu hissetirdiğinizde ve o bundan emin olduktan sonra uyanmaları bırakacaktır... sevgilerle................

Tesekkür ederim cevabin icin, umarim dedigin gibi yakinda birakir. Nasil uyuyoruz. Mamasini yerken uyuyakaliyor, sese karsi cok duyarli, gürültü yapar da uyandiririm tehlikesine karsi yatagina götürüyorum önce. Gece uyandiginda kolay uyumak istemiyor, bende yanima yatiriyorum, ama o da pek ise yaramiyor benimkinde sanirim, huzursuz uykuyla uyaniklik arasinda gibi sanki bir o yana bir bu yana dönüp duruyor. Arada gözlerini acip sesler cikariyor. Gercekten uyanincaya kadar bu sekilde gidiyor. Utaniyorum söylemeye ama 9 ay oldu ben daha bir düzen olusturamadim. Ne uyku konusunda ne de yemek konusunda

Ben bazen diyorum bu bebeklerin çektiği sıkıntıyı biz bu yaşımızda çeksek acaba nasıl dayanırdık. Yeni dünyaya geliyorsun herşeye yabancısın, diş sıkıntısı, gaz sıkıntısı vs. Derdin var söyleyemiyorsun, Birşeyler istiyorsun ifade edemiyorsun. Bildikleri sadece ağlamak ve bağırmak oluyor haliyle. Muhakak bir sıkıntısı vardır. Yada dikkat çekmek ilgi görmek için yapıyordur. Bence biraz dinlemeye çalışın , doktordan yardım isteyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…