- 5 Mayıs 2011
- 1.592
- 721
- 323
benim bu konuda kesin ve net bi görüşüm var. her ne kadar modern! olduğunu göstermeye çalışan ama aslında bunu sırf gösteriş için yapan ve/veya gerçekten iyi niyetli olduğu için bazı şeylerin farkına varmayan arkadaşlar bunun normal olduğunu söylese de, hayatın bir gerçeği, birlikte vakit geçirdiğimiz insanlardan hoşlanma ihtimalimizin olmasıdır. kimse kendine bu konuda fazla güvenmemelidir. çünkü aşk öyle bişeydir ki sadece tek bir mimiği bile etkilenmemize yetebilir karşı cinsten. neden bilmem bu şekilde yaratılmışızdır, kalbimiz dolu olsa da vakit geçirmek/samimiyet kurmak/bişeyler paylaşmak durumunda bazen ilgimizi çekecek şeyler olur ve daha fazlasını paylaşmak isteriz. bu yüzdendir ki, yapmaz dediklerimiz bile bir gün bizi bırakıp başkasına gidebilir. aslında böyle durumlarda bırakıp gidene değil, kendimize kızmak gerekir, herşeye göz yumduğumuz ve fazla güvendiğimiz için. siz yollamaya devam edin eşlerinizi/sevgililerinizi. sonra başkasına aşık olunca arkasından bela okumayın ama. hakettim ben bunu deyin. şunu unutmayın, benden size naçizane bir tavsiye: dünyadaki en iyi kalpli/en güvenilmez insan bile gün gelir birisine kapılıp gidebilir, aşk geliyorum demez. duygularımıza engel olamayız, en fazla içimizde yaşarız. o da çok zordur...