• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normal mi?

İyi bişey o zaman :) Bende konu açıldığında cevap ver diyorum o da ben yokken konuşuyor

Yani bana öyle geldi. Şimdi cevap verse olmaz dese, bunlar ısrar edecek başınız ağrıyacak ve belki de suçlu olarak isiz görecekler hani oğlumuz bizi kırmaz hep gelin yüzünden falan gibi. Bence böyle daha iyi siz oluruna bırakın zaten ipler sizin elinizde :) Eşinizde size sormadan bir şey yapmıyorsa daha ne zaten :)

Yani bana öyle geldi. Şimdi cevap verse olmaz dese, bunlar ısrar edecek başınız ağrıyacak ve belki de suçlu olarak isiz görecekler hani oğlumuz bizi kırmaz hep gelin yüzünden falan gibi. Bence böyle daha iyi siz oluruna bırakın zaten ipler sizin elinizde :) Eşinizde size sormadan bir şey yapmıyorsa daha ne zaten :)

sağolsun eşim bna sorar herseyı. evet öteki türlü daha çok ısrar olack :)) Ama kv ve kp eşime çok düşkünler sürekli çocuk gibi arayıp dururlr :(

eşim çok istedi bende tamam dedim. elti değil kardeşi kız :) ve abisine sürekli abi şurayı alsaydık şöyle satardk vs diyen biri
E o zaman o binadan taşının
Başta bu kadar karışacaklarını düşünmedim
Kira vermeden otururuz dedim ama iş bizim maaşlara gelince cıks olmaz de eşine

kızlar merhaba

kp öğretmen ama bize biraz uzak yrde görev yapıyor. ctesi kp geldi . kv, kp, ben, eşim oturuyorduk yemek falan yedik braber. (normalde üstte biz, altta onlar oturuyor)
Onun öncesini anlatayım önce geçen hafta oldu bu da ; kv, eşimle-benim biraz birikimimz var biraz daha dişimizi sıkalım da bahçe yer vs alalım beraber dedi bende eşime annene söyle benim oyle düşüncem yok dedim. (benm düşüncem ; site içersinden ev almak tabi ilerde ) sağolsun konuşmuş annsyle. Neyse cumartesi günüde kpeder başladı yer alın üstüne 2-3 katlı ev yapın diye. Eşimde hayırlısı dedi. Sürekli eşime şurda şu yer var burda bu yer var diyip aklını karıştırıyorlar . Ya da şöyle araba var böyle araba var diye. (eşimin krdeşi de dahil)
Tamam çocukları yönlendirme yapabllirler ama aşırı karışıyrlar.
Bende eşime onların hayali o evi yaptırıp bizle beraber oturmak dedm. Bize kimse karışamaz dedi.
Hiç ayrı plan yapmıyorlar her plana biz dahil edyorlar.
Ben kesinlikle ortak bişey istemiyorm. Görümcem bile şurayı alırız şu fiyata satarz vs diyor kendisi daha öğrenci işte ben evlenene kadar arabamıda alırm diyor.

canım eşin onlara hayırlısı der geçiştirir sana ne dediyse o sen eşine güven hiç sesini çıkarma ve karışma bence konuşsunlar dursunlar sen de hayırlısı de sadece boşver

hanımefendi öne oturdu diye değil . Değiştirsek mi acaba şunu alsak vs diyip duruyo

Bunu simdi yaziyorsunuz, önceki yorumda sadece öne oturmalar falan yazdiniz.
Yatirim konusunda da isterse altin kapli saray olsun, ortak ise girmeyin. 1 oda 1 salon olsun ama sizin olsun.

İnanamiyorum sanki konuyu ben acmisim ayni durumdayim suan, bizde altli ustlu oturuyoruz bizimde biraz birikmisimiz var ve bende ilerde site ici bi ev almak istiyorum bunun icin kendimi sikip birikim yaliyorum ama kp bi arsa buldu orayi almaya niyetlendi suan icin bizim paramizi istemediler ama yavastan yavastan belli ediyolar yakinda isteyecekler esimi simdiden tembihledim asla veremessin diye o da ne vermesi bana arsa lazim degil diyor ama biliyorumki babasi isteyince asla yuzu tutmayacak o parayi vermeye kalkicak off bi yolunu bulursan bana da soyle lutfenn :KK43:

Baştan o evde oturmayı kabul etmişsiniz, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama en düşük kiranın 500-600 olduğunu düşünürsek kpnin evinde oturarak bu parayı kenara atıyorsunuz. Bu durumda adamın da bunları öne sürmesi gayet normal. Aileye ait evde hem de altlı üstlü oturulması sizin birikiminizi ne yapıcağınıza bile karışılmasına sebep olur. Keşke başta kiraya çıkıp ev işlerinize hiç karıştırmasaydınız aileyi. Eşiniz iki tarafı da idare ediyor gibi geldi, her an söylenene kanabilir,ailesi sonucta.

İki aile yani kv kp bir aile siz bir ailesiniz. Aileler arasına büyük para girdiği zaman herkes kendi istediğini yaptırıp onunla yıllarca övünecektir. Her ne kadar iyi insan olursa olsun söz konusu para olunca en dibindeki bile değişir. Biraz karamsar bakış açısı ama bu genç yaşımda yaşadıklarımdan en ufak estante olarak bu sonuç çıkıyor. Bence para konusu açıldığında hemen konuyu dağıt ki konuşamasınlar. Senden gizli konuşurlarsa da eşine sorup öğrenmelisin ki arkandan eşinin aklını karıştırmasınlar.

Birikiminizle kimseye sormadan hedefinize gidin, yani site içinden ev bulup, gerekirse kredi çekip evinizi alıp, kiraya verip krediye destekleyin. Bunları yaparken eşinizle bir olup, ailesine son ana kadar yani tapuyu alana kadar söylemeyin.. Özetle herkes işine baksın mesajını vermiş olursunuz, enazından para değil mülk olunca kimse karışamaz. Konuşup konuşup susarlar. Canınızı sıkarlarsa kendi evinize taşınırsınız.. Eşinizede biz seninle aileyiz, onlarda ailemiz ama kendimizi kendimiz ilgilendiririz gibi ama baskıcı değil ikna yoluyla konuşarak halledersiniz. Hazır para üzerinde herkes bi elini ovuşturur, yatırıma çevirin..

canım eşin onlara hayırlısı der geçiştirir sana ne dediyse o sen eşine güven hiç sesini çıkarma ve karışma bence konuşsunlar dursunlar sen de hayırlısı de sadece boşver
Eşime güveniyorum ama aklını karistirirlar diye korkuyorum.
İnşallah dediğin gibi olur canım sesimi eşime cikariyorum iste:))

Hayırlısı ne demek? Orta karar yani. Eşin hey an diğer tarafa kayabilir. Dikkat!

:((( kaymamali

Bunu simdi yaziyorsunuz, önceki yorumda sadece öne oturmalar falan yazdiniz.
Yatirim konusunda da isterse altin kapli saray olsun, ortak ise girmeyin. 1 oda 1 salon olsun ama sizin olsun.

Evet bende öyle dusunuyorum ortak iğne bile istemiyorum. Fazla mal varsın olmasın kendimin olsun az olsun

İnanamiyorum sanki konuyu ben acmisim ayni durumdayim suan, bizde altli ustlu oturuyoruz bizimde biraz birikmisimiz var ve bende ilerde site ici bi ev almak istiyorum bunun icin kendimi sikip birikim yaliyorum ama kp bi arsa buldu orayi almaya niyetlendi suan icin bizim paramizi istemediler ama yavastan yavastan belli ediyolar yakinda isteyecekler esimi simdiden tembihledim asla veremessin diye o da ne vermesi bana arsa lazim degil diyor ama biliyorumki babasi isteyince asla yuzu tutmayacak o parayi vermeye kalkicak off bi yolunu bulursan bana da soyle lutfenn :KK43:
Canim inşallah vermez esin parayi ama öyle diyorsa vermez o zaman sıkıntı yapma. Yolunu bulursam paylaşırım sende paylasirsin:) onlarla ortak hiç bişey istemiyorum. Şuan çocuğum yok ama olsa ona bile ortakci olabilecek kapasitedeler. :(

Baştan o evde oturmayı kabul etmişsiniz, hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama en düşük kiranın 500-600 olduğunu düşünürsek kpnin evinde oturarak bu parayı kenara atıyorsunuz. Bu durumda adamın da bunları öne sürmesi gayet normal. Aileye ait evde hem de altlı üstlü oturulması sizin birikiminizi ne yapıcağınıza bile karışılmasına sebep olur. Keşke başta kiraya çıkıp ev işlerinize hiç karıştırmasaydınız aileyi. Eşiniz iki tarafı da idare ediyor gibi geldi, her an söylenene kanabilir,ailesi sonucta.
Evet sürekli şurda bu var burda şu var diyerek eşimin aklını karistiriyorlar gibi geliyorlar banada. Ama bende onlar actiysa konuyu evde açıyorum o konuyu. Eşimide bunaltmak istemiyorum. Bir gün kv ve kp e demek istiyorum planimizi sırf aralar bozulmasın diye susuyorum
İki aile yani kv kp bir aile siz bir ailesiniz. Aileler arasına büyük para girdiği zaman herkes kendi istediğini yaptırıp onunla yıllarca övünecektir. Her ne kadar iyi insan olursa olsun söz konusu para olunca en dibindeki bile değişir. Biraz karamsar bakış açısı ama bu genç yaşımda yaşadıklarımdan en ufak estante olarak bu sonuç çıkıyor. Bence para konusu açıldığında hemen konuyu dağıt ki konuşamasınlar. Senden gizli konuşurlarsa da eşine sorup öğrenmelisin ki arkandan eşinin aklını karıştırmasınlar.
Konu açıldığında susuyorum canım. Ama açmak istiyorum sırf aralar bozulmasın diye bişey demiyorum

Birikiminizle kimseye sormadan hedefinize gidin, yani site içinden ev bulup, gerekirse kredi çekip evinizi alıp, kiraya verip krediye destekleyin. Bunları yaparken eşinizle bir olup, ailesine son ana kadar yani tapuyu alana kadar söylemeyin.. Özetle herkes işine baksın mesajını vermiş olursunuz, enazından para değil mülk olunca kimse karışamaz. Konuşup konuşup susarlar. Canınızı sıkarlarsa kendi evinize taşınırsınız.. Eşinizede biz seninle aileyiz, onlarda ailemiz ama kendimizi kendimiz ilgilendiririz gibi ama baskıcı değil ikna yoluyla konuşarak halledersiniz. Hazır para üzerinde herkes bi elini ovuşturur, yatırıma çevirin..
Evet doğru soyluyorsunuz ki arsa alınırsa bile biliyorum ki onlarla ortak olacak bide bu yetmiyormus gibi bekar gorumcemde ortak olacak . Eşimin üstüne bile alinsada babasının hakkı üzerinden hak sahibi olacak . Benim takilarim çalıştıklarım boşuna gidecek .

Back
X