Normal mi?

iddiafi

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
153
50
13
30
Kizlar 11+4 hamileyim hic kilo almadim hatta kilo verdim ve karnimda hic bi degisiklik yok , sabah bulantilarim kusmam olmasa hamile oldugumu bile bilmez durumdayim , normalmi bu ?

Kizlar 11+4 hamileyim hic kilo almadim hatta kilo verdim ve karnimda hic bi degisiklik yok , sabah bulantilarim kusmam olmasa hamile oldugumu bile bilmez durumdayim , normalmi bu ?

Normal canım bulantılar yakında geçer. Ondan sonra kilo almaya başlarsın :) karnın da 5 aylık olunca anca belli olmaya baslar.

çok normal :) ben ilk 5 ay kilo almadım. 6 ayda başladım. Şuan 7. ayımdayım bebek oldukça sağlıklı (şükür) ben de henüz 3 kilo almış durumdayım

Cok garip kizlar hicbisey hissetmemek :) bazen kendimi unutuyorum agir iwlere filan, normal halimden tek farkim 3 ay adet olmamam ve sabahki halimo_O

Normal, hamileliğinin ilk 3 ayını atlattıktan sonra iştahın açılacaktır.
Bazı durumlarda iştah açılmaz, ama protein alman gerekir, bu anlamda yediklerine dikkat etmeni tavsiye ederim.
Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin inşallah.

Istahimda pek bi sorun yok sadece her seher uyaninca kusuyorum daha sonra bi seyler yemeyince yine oyle devam ediyor yeyince geciyor o yuzden az az da olsa yeyerim hep gun icinde , yoksa ac kalimca midem asiri bulaniyor

Cok garip kizlar hicbisey hissetmemek :) bazen kendimi unutuyorum agir iwlere filan, normal halimden tek farkim 3 ay adet olmamam ve sabahki halimo_O
inanır mısın hala göbeğim olduğu halde ben hop hop oraya buraya koşturuyor, hareketlerimi kısıtlayamıyorum. Üzmedi beni hiç bu hamilelik bir sıkıntı vermedi herhalde o yüzden.

inanır mısın hala göbeğim olduğu halde ben hop hop oraya buraya koşturuyor, hareketlerimi kısıtlayamıyorum. Üzmedi beni hiç bu hamilelik bir sıkıntı vermedi herhalde o yüzden.
Benimde aynen oyle hergun hareketli geciyor kendimi anormal hiss ettim o yuzden )) cok sukur ki normalmis )

Benim 6.ay da gobegim cikti 7.aydan sonra almaya baslarsiniz merak etmeyin ilk 3 bucuk ay istah olmuyo zateb

Çok normal canm 1 hafta sonra daha yeni 3. Ayına giriyorsun gayet normal yani 5 aydan sonra kilo alınıyor zaten kilo vermen iyi çok kilo almassin canm

16 haftada eksi 1.5 kilodaydım sonradan almaya başladım.

Normal canım. Dörde girmek üzereyim ama hala aynı kilomdayım. Başlarda iki kilo vermiştim. Onu bile almadım daha. Bebek sağlıklıysa gerisi önemli değil. Göbek bende de yok daha bende sabırsızlıkla bekliyorum :) :aa:

Back
X