- 15 Ağustos 2016
- 401
- 220
- 23
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi randevum var söyleyecegim insallah :)bu haftalardan sonra sirt ve bel agrisi normal.karniniz buyudukce one dogru agirlik oluyor.bende cok yasadim bel ve sirt agrisi hamileliklerimde.bebek buyudukce kaburgalara baski yapabilir.doktorunuza soyleyin mutlaka en iyisini o bilir.kemikleriniz icinde kalsiyum takviyesi verebilir.saglikla kucaginiza alirsiniz insallh:)
Soluma yatiyorum ama nasil oluyosa sirt üstü veya sag tarafimda uyaniyorum. Yorgan yastik koymak ise yaramadiGece uyurken sırt üstü mu yatıyorsun canım bel sırt ağrısını o tetikliyor ve çok artırıyor sağına da yatma canım. Sola yat sadece artık büyüyor hızla artıyor agrilar
Vitamin ve magnezyumu bastan beri mecburi veriyolar zaten burda canim. Direk hic sormuyolar bile. Ama fayda etmiyo sanirim. Göbüsler büyüyo :)bana magnezyum verdi doktorum eskiye göre yine ağrılarım dindi ama tam anlamıyla hiç geçmiyor artık karnımız ağırlaşıyor çünkü
Arkadasım benim bu ağrılarımı kalsiyum geçirdi doktorundan kalsiyum yazmasını iste takviye olarakVitamin ve magnezyumu bastan beri mecburi veriyolar zaten burda canim. Direk hic sormuyolar bile. Ama fayda etmiyo sanirim. Göbüsler büyüyo :)
Benim de çok ağrım oluyor kaburgamda. Böbreğim diye doktora bile gittm. Sonra anladım ki bebeğin kafası tam orada ve ne yaparsam yapayım geçmiyor. Şükürler olsun döndü de hfifledi ağrım. Bel ağrısı için kalsiyum ve magnezyum öneriyorum. Belimde ağrı kalmadıKizlar 25. Haftadayiz hamd olsun. 2 haftadir sag alt kaburgam, sirtim ve belim felaket agriyor. Bazen agridan midem bulaniyor. Helede sag tarafima yattigimda.. otur kalk yat... ne yaparsam yapayim hafifletemedim... ne yapsam iyi gelir..?
Kalsiyumu deneyecegim tesekkür ederim :)Benim de çok ağrım oluyor kaburgamda. Böbreğim diye doktora bile gittm. Sonra anladım ki bebeğin kafası tam orada ve ne yaparsam yapayım geçmiyor. Şükürler olsun döndü de hfifledi ağrım. Bel ağrısı için kalsiyum ve magnezyum öneriyorum. Belimde ağrı kalmadı
Deneyecegim tesekkürler :)Arkadasım benim bu ağrılarımı kalsiyum geçirdi doktorundan kalsiyum yazmasını iste takviye olarak