selam canım.umarım yazdıklarım sana umut olur.bizimde en son yaptırdığımız testte morfoloji %2 di.eşimde tek taraflı 1.aşamada varikosel vardı ama doktorlar diğer değerlerimiz yüksek olduğundan ameliyat önermedi.benim gittiğim doktorlarda aynı şeyi söylemişlerdi hatta morfolojiyi önemsemediler bile.biz 1,5 sene bekledik canım yavrumuzu en sonunda yüce rabbim ol dedi ve ben şu an doğal yoldan hamileyim 14 haftalık.ocak ayında bizde aşılama denemiştik olmadı herşey kısmet diye düşünüyorum ben.ozamanlar bana morfoloji düşük olunca aşılama şansı olmaz demişlerdi çünkü yıkamada sayı ve hareket yükseliyormuş ama morfolojiye birşey yapamıyrlarmış.dediğim gibi eşimin diğer değerleri normolin üzerindeydi morfoloji içinde en son doktor mone ve evicap400 vermişti düzenli olarak sadece onu kullandı eşim ve 2-2,5 ay sonra hamile kaldım ilaçların etkisi oldumu bilmiyorum.birde antioksidan şeyler tüketmeye çalışıyordu avakado falan nette araştırırsın.GNC lerde üzümçekirdeği ekstresi hapı var canım onuda tavsiye ederim.umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun.peki diğer değerleriniz nasıl canım.nekadar zamandır deniyosunuz?