- 24 Mart 2018
- 76
- 188
- 8
- Konu Sahibi Ezgim-ezgi
Her tanistigim insanin sacma sapan cikmasi ve benim surekli en temel seyleri tolere etmeye calismamdan biktim.
Soruyorum size
* tartismalarda karsi tarafa saygisini yitirmeyen
* sevgilisine/esine bagirma hakkini kendinde gormeyen ( bazilari boyle bir hakki oldugunu zannediyor )
* sevgilisinin/ esinin en makul hassasiyetlerine en asgari ozeni gosterebilen
*karsisindaki rakip gormeyen
* kompleksli olmayan
*kompleksini karsi taraftan olur olmadik olaylarda cikarma cabasina girmeyen
*ailesiyle esi arasinda dengeyi kurabilen
*kadin erkek esitligine inanan
Erkek yok mu ?
Tamam herkesin bir zafiyeti olabilir. Bunlarin tolere edilmesini de anliyorum. Kendim masallah tolere ede ede bi hal oldum ama konusma adabinin, sayginin en temel seklini yapamayini da tolere etmeyeyim ya.
Bu beklentilerim cok mu buyuk?
Ben bunlari yerine getirebilirken karsimdakinin tam tersi olmasi benim mi sanssizligim, erkeklerin cogu boyle mi ?
Dogru insani degil insan bulamiyorum.
Daha dun evlenmeyi dusundugum adam kiytirik bir mevzu yuzunden bagirip, bagirmasini bagirarak savundu.
Insan gibi iletisim cok mu zor ?
Hanimlar soruyorum gercekten cok merak ediyorum cunku ben bunlari yasadigim iliskilerde goremedim, normal insanlarin iliskileri nasil?
Normali unuttum .
Sizin esleriniz, sevgilileriniz nasil ?
Soruyorum size
* tartismalarda karsi tarafa saygisini yitirmeyen
* sevgilisine/esine bagirma hakkini kendinde gormeyen ( bazilari boyle bir hakki oldugunu zannediyor )
* sevgilisinin/ esinin en makul hassasiyetlerine en asgari ozeni gosterebilen
*karsisindaki rakip gormeyen
* kompleksli olmayan
*kompleksini karsi taraftan olur olmadik olaylarda cikarma cabasina girmeyen
*ailesiyle esi arasinda dengeyi kurabilen
*kadin erkek esitligine inanan
Erkek yok mu ?
Tamam herkesin bir zafiyeti olabilir. Bunlarin tolere edilmesini de anliyorum. Kendim masallah tolere ede ede bi hal oldum ama konusma adabinin, sayginin en temel seklini yapamayini da tolere etmeyeyim ya.
Bu beklentilerim cok mu buyuk?
Ben bunlari yerine getirebilirken karsimdakinin tam tersi olmasi benim mi sanssizligim, erkeklerin cogu boyle mi ?
Dogru insani degil insan bulamiyorum.
Daha dun evlenmeyi dusundugum adam kiytirik bir mevzu yuzunden bagirip, bagirmasini bagirarak savundu.
Insan gibi iletisim cok mu zor ?
Hanimlar soruyorum gercekten cok merak ediyorum cunku ben bunlari yasadigim iliskilerde goremedim, normal insanlarin iliskileri nasil?
Normali unuttum .
Sizin esleriniz, sevgilileriniz nasil ?