Normal Testte pozitif, erken gebelik testinde negatif..

Ya bu testler neden böyle anlamıyorum eskiden daha kaliteliydi sanki şimdi ya sahte pozitif ya olsada negatif ya böyle anlamış değilim testinde var desem ümitlenicen yok desem üzülcen tekrarla bence çok mu idrar damlattın acaba
Geçen hafta alttaki erken gebelik testi yaptım bugün bunu yaptım

Eklentiler

• IMG_20220811_204919.webp
    IMG_20220811_204919.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 727
İnsan kan testine gitmek istemiyo ilk kendi görmek istiyo kan testinde net oldugu için ümit kalmıyo o yuzden ben cesaret edemıyorum
Bende yaptırmak istemiyorum ama aklımda hep soru işareti kalıyor o yüzden mecbur kalıyorum ama kendimi negatif sonuca hazırlıyorum

Sanki T harfinin altında çizgi var adetim 17-18 gün geçti erken gebelik testinde çok silik çıktı kanda 1.20 çıktı geçen hafta hâlâ adet olmadım arada mide bulantısı kasık ağrısı birde çok gaz var bilmiyorum 🤷
Benimde 1.20 cikmisti aile hekimi 10 hun sonra ver dedi 7 gün sonra 90 cikti 800 kadar yükseldi sonra kimyasal gecirdim siz adet olmazsanız 1nhafta sonra kan verin

Çok geçmiş olsun aynı durumu Haziran ayında bende yaşadım :( en son pazartesi günü kan vermiştim bugün yine vericem

Merhabalar benimde adetim 12 gün gecikti ve adet günüme 10-14 gün kala açık pembe renk ve kahve rengi lekelenme yaşadım. Bugün test yaptım ama negatif çıktı. Doktora da gitmiştim 1-2 ay önce kist , miyom hiç bir şey görmedi çok temiz demişti. Acaba gebelik yok mu ? Varsa da idrara geçmemiş olabilir mi ? Bunu yaşayan var mı

Back
X