Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sanırım öyle canım çünkü burada hep çok yüksek değerler duyuyorum ama benim ilk değerim 56 çıkmıştı sonra ikiye katlanarak yükselmişti..ilk ultrasonda bebek tekti, sonradan öğrendim ikiz olduklarını da..
benim 316 çıktı 11 günde ...ama normal yolla kalan daha farklı oluyor çünki onların öğrendiklerinde 6 haftaık oluyor.....biz ise 5 haftalık olduğunu testen 2 hafta sonra öğreniyoruz
canım tüp bebekte transferden belli bir süre test yapılıyor normalde ise adet tarihin geçtikten sonra test yapıldığı için değerler farklı olabilir arkadaş onu kast wetti sanırım. çünkü bir gün bile değerleri değiştiriyor..
canım tüp bebekte transferden belli bir süre test yapılıyor normalde ise adet tarihin geçtikten sonra test yapıldığı için değerler farklı olabilir arkadaş onu kast wetti sanırım. çünkü bir gün bile değerleri değiştiriyor..
Hmm o zaman tüp bebekle ikiz hamile kalanlar daha erken öğrendiği için değer daha az çıkmalı,normal yoldan olanlar daha geç öğrendiği için değer yüksek oluyor fark bu kısaca sanırım.....