Hep okurdum sira bana geldi şükür. ..22 nisanda hamile olduğumu öğrendim, hamd olsun cok rahat hamilelik gecirdim ne kusma ne odem yoktu sisen karnim disinda inanmak zordu..25.haftamda gelisim ileride dedi doktorumuz 2 hafta kadar sorun değildi 27. haftamda su fazlaligi dedi bebegin icinde oldugu su cook fazlaydi..hemen seker testleri yapıldı bana yok sekerim yoktu ama su hic azalmiyordu..bu ya annede seker varsa olur ya genetik yada yutkunmada sıkıntı varsa dedi doktor. hersey yasakti yürümek, egilmek ani hareket cunku kese deliebilir ve erken dogum başlar oda sorun değil,qma kordonu sarkar ve bebek ölür yada sen dedi doktorumuz..normal dogum istiyordum kendimi buna hazırladım doktorumda destekliyordu..38.haftamda cati muanesi oldum, henuz sanci ciksa da bir gelisme yoktu evimize geldik 2 gün sonra saat gece 3 de kalktim birden su bosaldi ,aferim bir altina isemedigin kaldi dedim :)ama bitmiyordu durduramiyordum anladim ki suyum geliyor esimi uyandirdim o da annesini babasini,,dogum icin gelmislerdi... tutturdum banyo yapcam diye kayinvalidem deli oluyor suyun geliyor senin bekleme luksun yoook diye dr oyle demisti..girdim yikandim abdest aldim..Amaç normal dogumu kolaylastirmak..hemen hastaneye gittik kontroller vs beni odaya aldilar sancilarim baslamisti..normalde yürütülüyor hamileler ama bana yasakti sanciyi yatakta çektim tekrar kontrol nst ve ekrana bakiyordum kalp atislari 160 lardan 130 a ve 90 ve 70 dusuyordu alel acele kagit imzaladik gebe izlem odasinda ailem yukarida halbuki ve beni sonda takip ameliyathaneye aldılar belime igne yapildi doktorum geldi ve tansiyonum 19 a cikti doktorum genele dönmek zorunda kalicam sakinlesmezsen dedi muzik acarsiniz sakinlesirim dedim .. istedigim muzigi actirdim tnsiyonum hemen duzene girdi oglumun kordon 3 kere boynuna dolanmis ,kalp atimi yavaslamis.. sonra o geldi verniksiyle miss kokuyordu... bol nescafe bitter çikolata ve su ile agrisiz kalktim 2. gunu evimizdeydik.. megersem bebegim ile benim kan gurubumuz farkliymis ondan suyum fazlaymis...