• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

normali nedir?

n0b0dy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2012
295
20
118
Turkiye
esiniz sizsiz disariya cikacak olsa kabul edilir seviyedeki sorabileceginiz sorular nelerdir? hani sikmadan ama hala seninle ilgileniyorum diyen nokta nedir sizce?

Anlamadım ben pek.

Eşim dışarı çıktığında ben soru sormuyorum genelde. Belki kiminle gidiyorsun, nereye, ne zaman dönersin falan gibi şeyler sorarım. O da belki.

Son düzenleme:
sormadan söyler zaten şuraya gidiyorum diye. geç kalacak mısın derim en fazla.

Hala seninle ilgileniyorum derken?
Nereye? Kiminle? Kaçta döneceksin? Telefonun açık olsun. Bays.

Ayrı gayrı takılmayalı çok oldu.

Nerede, ne zaman, kiminle, ne kadar.
Çok soru soruyormuşum ama sorarım.

Gerekli açıklamayı zaten yapar ki hadi ben gidiyorum deyip dan diye çıkacak hali yok ki

ben pek sormam hatta 5 dk oncede mac izliyecegiz diye cikti icim rahat cunku gittigi yerdeki insanlarin hepsini taniyorum onemli olan esinizn gittigi yer degil kiminle gittigi.
hani su her halti yiyen baskalarinada yedirmeyi seven saygisiz seviyesiz arkadaslardan bahsediyorum.

Ben sormam o söyler,kimlerle nereye gideceğini ve kaçta döneceğini.
Çok içme ya da çok geç kalma derim, eğer istersem.

Biz genelde eşimle gezeriz her yere beraber gideriz bebekte var zaten
Bensiz pek dışarı çıkmaz
Fakat çıkarsa da nereye gittiğini sorarım tabii veya kimin yanına gittiğini

Yani, kiminle nereye gideceğini söyler, söylemese ben sorarım ama çok fazla birşey sormam. Geç mi kalırsın? olabilir belki. Bir de gelirken kola alır mısın, şunu bunu alır mısın falan. :D

Ben sormazsam eşim söylemez. Sorduğumda da geçiştiren cevaplar verir , direk hesap soruyormuşum havası olur yani. Bir kaç kez geciktiğinde kimler var dediğimde bana çemkirmişliği de var "niye bana güvenmiyorsun , arkadaşlar kılıbık diye dalga geçiyor" falan diye. 100 kere kötü niyetli sormadığımı ben çıktığımda kendisi nasıl merak ediyorsa kimle olduğumu aynı sebepten sorduğumu anlattım ama yok ne zaman "nereye canım? Kimler olacak?" Diye sorsam bir gergin rüzgar esiyor evde..

Dışarda iken aramam ama acil bir durum olmadıkça, o da beni aramaz.

esiniz sizsiz disariya cikacak olsa kabul edilir seviyedeki sorabileceginiz sorular nelerdir? hani sikmadan ama hala seninle ilgileniyorum diyen nokta nedir sizce?

Eşiniz dışarı çıkarken sizin onunla ortak bir programınız olup olmadıgını teyit etmek için asıl o soru sormalı.

Ya da onlarınki daha önceden planlanmış bir buluşmaysa ilk konustukları zaman yine aynı nedenlerle size danışması gerekirdi.

Onun unuttugu bir aile yemegi veya arkadas ziyareti olabilirdi mesela... O yüzden size birşey demeden direkt dışarı çıktıysa şimdi soru sormayın. Daha sonra hesap sorun.

Back
X