normalmi sezeryanmı ?hadi şubat anneleri nasıl doğum yapcaz yazın bakalım

SERNANAZ

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2007
303
2
96
42
Aksaray
:bbo:ya kızlar napacaz gün geçtikçe heyecanım artıyor.nasıl doğum yapsam diye.şişmanladığımı görenler diyor sen az ye doğuramazsın yoksa diye.bende sinirlendiğimi belli etmiyorum suda doğururm diyorum ama içim içimi de yiyio doğum hikayelerini anlatanlar sancı zor ama doğum başladımı kurtulayım diye sabrediyosun diyorlar.ama ben sezeryan istemiyorum normalde nasıl bilmiyorum ilk bebeğim bakalım napacaz.sizler ne düşünüyosunuz nasıl yapacaksınız doğumunuzu.bi cesaret normal yapacak gibiyim..:bbo:

canım ben ağustosta doğum yaptım evet sancı çok zor özellikle suni sancı ben gece ikide gittim öğlen dört buçukta sezeryana aldılar evet biran önce o sancıdan kurtulmak istiyosun normal doğum daha sağlıklı ama sezeryandan çok memnun kaldım boşa çektim o kadar sancıyı ve bundan önce beş aylık doğum yapmıştım ikisinide yaşadım

ben ilkinde sezeryanla olmuştu şimdi yine kısmetse sezeryanla olucak normal doğum çok iyi tabiki ama sezeryanla 8sene oldu doğum yaptım şimdikinde biraz korkmuyorum değil bile bile ameliyathaneye girmek ama başından geçenler anlatıyor 2.sezeryanla doğumlar daha kolaymış kişi hemen kalkıp iyileşebiliyormuş.İlkindede doğum sancısı çekmedim bundada çekmeden gün verip hemen sezeryanla olmak isterim...

ben normal doğum istiyorum daha sağlıklıymış ama saatelrce sancı çekmektende korkmuyor değilim gerçi doktor ne diyecek bakalım normal isteyip sezeryan olmak zorunda kalan , sezeryan olacam diyip normal doğuran çok kişi var sanırım herşey oan belli olacak

:nazar:normal doğum hem anne hemde bebek için daha sağlıklı bi yöntem.onun için bende normal doğum düşünüyorum.yalnız geçenlerde youtube'da normal doğumun görüntüsünü izledim insan ister istemez korkuyor. sonraları keşke izlemeseydim diyede pişman oldum. ayrıca epidural anestezi güvenilir ellerde yapıldığı müddetçe doğumda büyük fırsat diye düşünüyorum.inşallah bi aksilik olmazsa epidural anesteziyle normal doğum istiyorum:emir_bebek:

amin kızlar valla normal en iyiy bebeğin kıymeti oluyor birde normal doğumda bebeğin ciğerlerindeki su boşalıyormuş.sezeryanda o yüzden bebeğin ağzından hortum atıyorlar.allahım sağlıklı bebişler ve doğumlar nasip etsin herkese

valla nasıl olsa çıkacak bebiş karnımızdan öle yada böle.sağlıklı olsunda rabbim normal yoldan uygun görmüş bizde öle yapacaz napalım.annelerimizde bizi öle doğurmadımı?şimdiden üzülüyorum oğluşumun tekmelerini 3 ay sonra hissetmiycem ozaman ayaklarını ısıracam oda farklıdır aslında.allahım hayırlısını versin herkese...

valla kızlar nasıl olucak hiç bir fikrim yok.müthiş korkuyorum o sancılardan ama normal gibiside yok diyorlar.doktor bayramdan sonra çağırdı bakalım o zaman söyler umarım normalmi sezeryanmı

:nazar:kızlar dün gece kuzenimin bir kızı oldu. sancısının sıklaşmasıyla doğumun olması yaklaşık 1-1,5 saat sürdü.normal doğum yaptı.kuzenimde bu sabah hastaneden taburcu edildi:teytey: inşallah allah hepimize böyle kolay ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.birazcık bebişimiz küçük doğmuş 2100gr. ama napalım,sağlıklı ya ona şükrediyoruz. ailede sıra bana geldi,bundan sonraki doğum benimki,böyle görünce inanılmaz heyecanlanıyorum:emir_bebek:

ya ne güzel haber heyecanını anlayabiliyorum hayırlısı olsun cümlemizede sağlıklı ve kolay bebekler dünyaya getirme temenlisiyle....

cidelya böyle akıcı ve güzel bir dille anlatılınca helede ilk doğum yapacak arkadaşlar için cesaret oluyor değilmi demek ki herşeyin başı pozitif düşünce ve cesaret diyorum sevgiyle kalın arkadaşlar...

cidelya böyle akıcı ve güzel bir dille anlatılınca helede ilk doğum yapacak arkadaşlar için cesaret oluyor değilmi demek ki herşeyin başı pozitif düşünce ve cesaret diyorum sevgiyle kalın arkadaşlar...

:nazar:evet ya galiba benim gibi ilk doğum yapacak biri için biraz korkutucu, ama böyle kolay doğum yapan birini duyunca çok mutlu oluyorum,biraz daha rahatlıyorum.iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler...:emir_bebek:

Benim kızım 5 yaşında ve o sezeryanla dünyaya geldi.Hiç sancım olmadığı için sezeryana mecbur kaldım.Bende herkes gibi normal doğum düşünüyordum ama kısmet olmadı.Şimdi ise mecburen sezeryan yapacağım.Aslın normal doğum yapabilirmişim ama korkuyorum.Bakalım kısmet.Zaman neleri gösterir bilinmez.

kızlar bende dünkü kontrolüme kadar normal istiyordum ancak benim bebiş biraz iri bebek olacakmış. şuan kemik ve kafa gelişimi 2 hafta önden gidiyor. kilosuda 1250:)) doktorum şuandan birşey söylemek zor ancak bebek bu gelişiminde giderse normal doğum olamayabilir dedi. bakalım nasip. allah hayırlısını versin...

kızlar bende dünkü kontrolüme kadar normal istiyordum ancak benim bebiş biraz iri bebek olacakmış. şuan kemik ve kafa gelişimi 2 hafta önden gidiyor. kilosuda 1250:)) doktorum şuandan birşey söylemek zor ancak bebek bu gelişiminde giderse normal doğum olamayabilir dedi. bakalım nasip. allah hayırlısını versin...

:nazar:maşallah tombidik bi bebeğin olacak desene.benimde oğluşumun boyu ve kilosu hep 1 hafta önde gidiyor.şimdi bebeğin kaç haftalık,merak ettimde.:emir_bebek:

merhabalar arkadaşlar , bende aranıza yeni katıldım daha 2 günlüküm :) burda keşke daha önce katılsaydım aranıza ;
canlarım bende 31 haftalık hamileyim , bu gün kontrolüme gittim normal doğum düşünüyordum şimdiye kadar ama doktorum bebeğin normalden biraz daha iri bir bebek olduğunu ve ben doğurana kadar 4 kilo olur veya geçer diyor , normal doğum istiyordum ama sizin gibi bende korkuyordum sanki sezeryanda herşey olup bitecekmiş gibi geliyor bana ama sağlıklı ve önerilen normal , ama bu gün doktorum 1 ay sonra tekrar konuşalım ama sezeryan olabilir dedi bende hayırlısını istiyorum allahtan bakalım dediğiniz gibi ne olacak ne bekliyor hepimizi öpüyorum sizi

:nazar:kızlar dün gece kuzenimin bir kızı oldu. sancısının sıklaşmasıyla doğumun olması yaklaşık 1-1,5 saat sürdü.normal doğum yaptı.kuzenimde bu sabah hastaneden taburcu edildi:teytey: inşallah allah hepimize böyle kolay ve sağlıklı bebekler doğurmayı nasip etsin.birazcık bebişimiz küçük doğmuş 2100gr. ama napalım,sağlıklı ya ona şükrediyoruz. ailede sıra bana geldi,bundan sonraki doğum benimki,böyle görünce inanılmaz heyecanlanıyorum:emir_bebek:

allah analı babalı büyütsün ne güzel ve cesaret verici bu kadar kolay bir doğum yaparız hepimiz inşallah

Back
X