Ne alakası var sorumsuzlukla Allah aşkına ya, dönem bittiği için yetişmedi anlatılmadı, başka dersin hocasını arkadaş şikayet etti ondan düşürdü, 3. Süde bununla ilgili konu açtım olursanız anlarsınız son anda sınav yapacağını söyledi .!Bu sınavdan neden haberiniz olmadı ?
Diğer ödev neden yetişmedi ?
Siz de biraz sorumsuzsunuz sanki. Başka dersin hocası beğenmediği için ya da iletme şeklinizden dolayı da 50 vermiş olabilir.
Ödevi tamamlamadım demiyorum, ödevi tamamladık ama Anlatamadım daha doğrusu kimse anlatmadıArkadaşım ben hocanın sınav anında 2 öğrenciye kızdığı için 70 kişiyi 39 la bıraktığını biliyorum ki bölümümüz o kadar da zordu.
Hoca anlatmadığı konuyu sormaz diye düşünme sorabiliyor. Bu ülkede idealist ve realist düşünenlere yaşam hakkı yok. O yüzden biraz daha esnek ol sen hocanın şartlarına uymak durumundasın çünkü ipler onların elinde. İstesen de istemesen de durum bu.
Ayrıca çok fazla bahanelere sığınıyorsun. Hoca ödev verdiyse kaynak bulup ödevi tamamlamak senin sorumluluğun.
Ne alakası var sorumsuzlukla Allah aşkına ya, dönem bittiği için yetişmedi anlatılmadı, başka dersin hocasını arkadaş şikayet etti ondan düşürdü, 3. Süde bununla ilgili konu açtım olursanız anlarsınız son anda sınav yapacağını söyledi .!
Nasıl yok ya dönem uzuyorValla hoca yaptiysa yapmistir. Itiraz hakkiniz ama
Sonuc alir misiniz bilemem. Artik uniden zorla mezun ediyorlar zaten herkesi,butunlemesi var,tek ders sinavi var,baska okullarda yaz okulu almak var. turlu turlu imkan yani. Bizim zamanimizda o da yoktu. Kalirsaniz kalirsiniz artik yapacak bir sey yok,bir dahaki sefere gecersiniz dersi bu kadar uzatacak bir sey yok
Teşekkür ederim ama yetişmeyen ödev yok, zaman yetişmesi ben Anlatamadım , kimse ödevi anlatmadı zatenBen de diyorum ki dönem bittiği için yetişmedi cevabınız sorumsuzluk oluyor. Hocanız 50 puanı iyi vermiş yetişmeyen ödeve. Hakkınız 0 aslında ama bunu göremiyorsunuz. Şikayet etseniz de sonuç alamayabilirsiniz. Hatta o 50 puandan da olabilirsiniz.
Diğer konuda biraz daha gözü açık olun artık. Şimdi sınava alınsanız bile zor sorulacak ve yine kalıp isyan edeceksiniz gördüğüm kadarıyla. Bunları yaşamamak için dikkatli davranın. Öğrencilik hayatı da iş hayatı da sürekli iletişim, gözlem, takip gerektiriyor. Yoksa başınız çok ağrır.
E uzasin kardesim napacaksiniz baska turlu? Butunleme imkaniniz yok mu? Ya da yaz okulunuz yok mu? Sizin okulda yoksa baska universitelerden de yardimci oluyorlarNasıl yok ya dönem uzuyor
konuyu anlamadım her öğrenci alamadığı notu dert etse burada yuzllerce konu acılırdı hergünKonu neden değistirildi ?
konuyu anlamadım her öğrenci alamadığı notu dert etse burada yuzllerce konu acılırdı hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?