Notlarımı düşürüyorlar

Toprak111

""Yasanmayan yaslar""
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
5.037
6.531
148
Ben memleketteyken hoca son anda sınav yapacağını söylemişti ve okul yönetmeliğinde sınavların dönem başında yapılacağı belirtilmeli diye madde var, bu staj adı altında sınav ve son gün söylendi bu yüzden sınava giremedim diye stajımı yaktılar herşey sınavmıs gibi bana 0 girdiler vizem finalim 80 ama stajdan puan gelmesiği için drsten kalma ihtimalim var sınırdayım bununla ilgili konu acmıstım.

Bende dekana dilekçe yazdım mazeret sınavı istiyorum bu sınavın önceden söylenmesi gerekiyordu diye, bi arkadasımda başka biseyden şikayetçi oldu, hakkımı aradıgım için susup oturmadığım için notumı düşürmeye başladılar sinirlerin bozuldu ağlıyorum sürekli , başka bi dersin hocası ödev istemişti ama yetişemediği için mailden hocaya göndermiştik, ortada anlatılmayan bir konu var ve 5 kişinin adı yazıyor diğer 3 arkadaşa 90 girmiş ben ve arkadaşa 50 girmiş şikayet ettiğimiz için iyice bunalıma girdim mahvettiler onca emeklerimi çöp ettiler gerçekten elim Ayağım titriyo notlarımla oynanmaya başlandı ben şuan cimere yazsam ya da nerelere yazsam sonuç alabilirim gerçekten çok isbatlı delilim var lütfen yardım, göz göre göre düşürüyorlar ,

Bu sınavdan neden haberiniz olmadı ?

Diğer ödev neden yetişmedi ?

Siz de biraz sorumsuzsunuz sanki. Başka dersin hocası beğenmediği için ya da iletme şeklinizden dolayı da 50 vermiş olabilir.

Bu sınavdan neden haberiniz olmadı ?

Diğer ödev neden yetişmedi ?

Siz de biraz sorumsuzsunuz sanki. Başka dersin hocası beğenmediği için ya da iletme şeklinizden dolayı da 50 vermiş olabilir.
Ne alakası var sorumsuzlukla Allah aşkına ya, dönem bittiği için yetişmedi anlatılmadı, başka dersin hocasını arkadaş şikayet etti ondan düşürdü, 3. Süde bununla ilgili konu açtım olursanız anlarsınız son anda sınav yapacağını söyledi .!

Arkadaşım ben hocanın sınav anında 2 öğrenciye kızdığı için 70 kişiyi 39 la bıraktığını biliyorum ki bölümümüz o kadar da zordu.
Hoca anlatmadığı konuyu sormaz diye düşünme sorabiliyor. Bu ülkede idealist ve realist düşünenlere yaşam hakkı yok. O yüzden biraz daha esnek ol sen hocanın şartlarına uymak durumundasın çünkü ipler onların elinde. İstesen de istemesen de durum bu.

Ayrıca çok fazla bahanelere sığınıyorsun. Hoca ödev verdiyse kaynak bulup ödevi tamamlamak senin sorumluluğun.

Valla hoca yaptiysa yapmistir. Itiraz hakkiniz ama
Sonuc alir misiniz bilemem. Artik uniden zorla mezun ediyorlar zaten herkesi,butunlemesi var,tek ders sinavi var,baska okullarda yaz okulu almak var. turlu turlu imkan yani. Bizim zamanimizda o da yoktu. Kalirsaniz kalirsiniz artik yapacak bir sey yok,bir dahaki sefere gecersiniz dersi bu kadar uzatacak bir sey yok

Arkadaşım ben hocanın sınav anında 2 öğrenciye kızdığı için 70 kişiyi 39 la bıraktığını biliyorum ki bölümümüz o kadar da zordu.
Hoca anlatmadığı konuyu sormaz diye düşünme sorabiliyor. Bu ülkede idealist ve realist düşünenlere yaşam hakkı yok. O yüzden biraz daha esnek ol sen hocanın şartlarına uymak durumundasın çünkü ipler onların elinde. İstesen de istemesen de durum bu.

Ayrıca çok fazla bahanelere sığınıyorsun. Hoca ödev verdiyse kaynak bulup ödevi tamamlamak senin sorumluluğun.
Ödevi tamamlamadım demiyorum, ödevi tamamladık ama Anlatamadım daha doğrusu kimse anlatmadı

Ne alakası var sorumsuzlukla Allah aşkına ya, dönem bittiği için yetişmedi anlatılmadı, başka dersin hocasını arkadaş şikayet etti ondan düşürdü, 3. Süde bununla ilgili konu açtım olursanız anlarsınız son anda sınav yapacağını söyledi .!

Ben de diyorum ki dönem bittiği için yetişmedi cevabınız sorumsuzluk oluyor. Hocanız 50 puanı iyi vermiş yetişmeyen ödeve. Hakkınız 0 aslında ama bunu göremiyorsunuz. Şikayet etseniz de sonuç alamayabilirsiniz. Hatta o 50 puandan da olabilirsiniz.

Diğer konuda biraz daha gözü açık olun artık. Şimdi sınava alınsanız bile zor sorulacak ve yine kalıp isyan edeceksiniz gördüğüm kadarıyla. Bunları yaşamamak için dikkatli davranın. Öğrencilik hayatı da iş hayatı da sürekli iletişim, gözlem, takip gerektiriyor. Yoksa başınız çok ağrır.

Valla hoca yaptiysa yapmistir. Itiraz hakkiniz ama
Sonuc alir misiniz bilemem. Artik uniden zorla mezun ediyorlar zaten herkesi,butunlemesi var,tek ders sinavi var,baska okullarda yaz okulu almak var. turlu turlu imkan yani. Bizim zamanimizda o da yoktu. Kalirsaniz kalirsiniz artik yapacak bir sey yok,bir dahaki sefere gecersiniz dersi bu kadar uzatacak bir sey yok
Nasıl yok ya dönem uzuyor

Ben de diyorum ki dönem bittiği için yetişmedi cevabınız sorumsuzluk oluyor. Hocanız 50 puanı iyi vermiş yetişmeyen ödeve. Hakkınız 0 aslında ama bunu göremiyorsunuz. Şikayet etseniz de sonuç alamayabilirsiniz. Hatta o 50 puandan da olabilirsiniz.

Diğer konuda biraz daha gözü açık olun artık. Şimdi sınava alınsanız bile zor sorulacak ve yine kalıp isyan edeceksiniz gördüğüm kadarıyla. Bunları yaşamamak için dikkatli davranın. Öğrencilik hayatı da iş hayatı da sürekli iletişim, gözlem, takip gerektiriyor. Yoksa başınız çok ağrır.
Teşekkür ederim ama yetişmeyen ödev yok, zaman yetişmesi ben Anlatamadım , kimse ödevi anlatmadı zaten

Back
X