Nova Novacheck Erken gebelik testi kullananlar deneyenler olumlu olumsuz dönüş alanlar lütfen bakabilir misiniz

dlnn44

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2025
118
26
13
26
Kızlar dün Novacheck erken gebelik testi yaptım bildiğin pozitif çıktı ama sonrasında awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba yalancı pozitif olabilir mi kullanan var mı hiç haftasonu olduğu için nöbetçi eczane de yakınımda yok. Chatgbtye sordum şöyle bir yorum yaptı. Testim ve yorum aşağıdadır yardımcı olursanız lütfen.
IMG_6551.webp

Eklentiler

• IMG_6602.webp
    IMG_6602.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar dün Novacheck erken gebelik testi yaptım bildiğin pozitif çıktı ama sonrasında awox erken gebelik testi yaptım negatif çıktı acaba yalancı pozitif olabilir mi kullanan var mı hiç haftasonu olduğu için nöbetçi eczane de yakınımda yok. Chatgbtye sordum şöyle bir yorum yaptı. Testim ve yorum aşağıdadır yardımcı olursanız lütfen. Eki Görüntüle 3628154
Canım aynisini bende yaşıyorum dpil gebelik testi çok çok silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım novacheck erken gebelik testi yaptim seninkinden bir tık açık çıktı kan verdim negatif çıktı canım ama halen adet olmadim 6 gün geçiyor şuan geçen hafta pazar günü olmam lazımdı

Canım aynisini bende yaşıyorum dpil gebelik testi çok çok silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım novacheck erken gebelik testi yaptim seninkinden bir tık açık çıktı kan verdim negatif çıktı canım ama halen adet olmadim 6 gün geçiyor şuan geçen hafta pazar günü olmam lazımdı
Kan kaç çıktı acaba canım ? Acaba çok çok düşük mü algılıyor anlayamadım ya herkesin de bozuk olacak değil ya…. Hem bozuk olsa çok yorum olurdu hiç yorum da bulamıyorum kolay kolay bilemedim ya

Hangi başlıkli açık pembe demi. Kanda 0.0 çıktı canım ama heln beklemedeyim ama yani 1 dkk içinde çıkmıştı çizgi

Kan kaç çıktı acaba canım ? Acaba çok çok düşük mü algılıyor anlayamadım ya herkesin de bozuk olacak değil ya…. Hem bozuk olsa çok yorum olurdu hiç yorum da bulamıyorum kolay kolay bilemedim ya

Canım aynisini bende yaşıyorum dpil gebelik testi çok çok silik çıktı sonra erken gebelik testi yaptım novacheck erken gebelik testi yaptim seninkinden bir tık açık çıktı kan verdim negatif çıktı canım ama halen adet olmadim 6 gün geçiyor şuan geçen hafta pazar
Hangi başlıkli açık pembe demi. Kanda 0.0 çıktı canım ama heln beklemedeyim ama yani 1 dkk içinde çıkmıştı çizgi

Eklentiler

• 01070124-97E1-4BDE-B22F-7A3B80C6888C.webp
    01070124-97E1-4BDE-B22F-7A3B80C6888C.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 14
Ben resim yükleyemiyorum niye bilmiyorum benimki çok açık Pembe olandandi

Şu pembe olan başlık canım. Peki senin adet gecikmen hep oluyor muydu ki
Hamile olmadığım sürece hiç bir şekilde adet gecikmem olmazdı bir ay 24ncu gün bir ayda 25nci gün gelirdi bu ayda 24ncu güne denk geliyordu oda pazar günü işte canım

Hamile olmadığım sürece hiç bir şekilde adet gecikmem olmazdı bir ay 24ncu gün bir ayda 25nci gün gelirdi bu ayda 24ncu güne denk geliyordu oda pazar günü işte canım
Allah Allah ya anlam veremedim ama kaset testte çıktıysa kanda her halükarda çıkması lazım

Back
X