nigdeli_ Kaderine gülümse 🫠 Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 285 106 23 Manisa salihli 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #1 Testim böle çıktı kullanan oldu mu bu testi hiç yalancı pozitif çıkartıyor mu Eklentiler IMG_0191.webp 58,3 KB · Görüntüleme: 164
Infinite Soul Just a chill girl Pro Üye 17 Ağustos 2023 8.489 29.281 478 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #2 nigdeli_ .!.: Testim böle çıktı kullanan oldu mu bu testi hiç yalancı pozitif çıkartıyor mu Genişletmek için tıkla... Bu test markasını kullanmadim ama çizgi çıkmış hamilesiniz bence başka bir markayla da deneye bilirsin ya da direk kan testi
nigdeli_ .!.: Testim böle çıktı kullanan oldu mu bu testi hiç yalancı pozitif çıkartıyor mu Genişletmek için tıkla... Bu test markasını kullanmadim ama çizgi çıkmış hamilesiniz bence başka bir markayla da deneye bilirsin ya da direk kan testi
nigdeli_ Kaderine gülümse 🫠 Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 285 106 23 Manisa salihli 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #3 Infinite Soul .!.: Bu test markasını kullanmadim ama çizgi çıkmış hamilesiniz bence başka bir markayla da deneye bilirsin ya da direk kan testi Genişletmek için tıkla... Başka marka ile denicem teşekkür ederim
Infinite Soul .!.: Bu test markasını kullanmadim ama çizgi çıkmış hamilesiniz bence başka bir markayla da deneye bilirsin ya da direk kan testi Genişletmek için tıkla... Başka marka ile denicem teşekkür ederim
Fatosss_mustafa hoşgeldin Melisa'm 🍼 2022 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2020 1.867 770 123 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #4 nigdeli_ .!.: Testim böle çıktı kullanan oldu mu bu testi hiç yalancı pozitif çıkartıyor mu Genişletmek için tıkla... Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz
nigdeli_ .!.: Testim böle çıktı kullanan oldu mu bu testi hiç yalancı pozitif çıkartıyor mu Genişletmek için tıkla... Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz
nigdeli_ Kaderine gülümse 🫠 Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 285 106 23 Manisa salihli 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #5 Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla... Tabiki paylaşırım teşekkür ediyorum
Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla... Tabiki paylaşırım teşekkür ediyorum
nigdeli_ Kaderine gülümse 🫠 Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2024 285 106 23 Manisa salihli 27 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #6 Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla... Bundada hafif var gibi yada bana öyle gelıyor prodoctor test ama aynı idrarla yapmadım Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla... Eklentiler IMG_0192.webp 135,9 KB · Görüntüleme: 95 IMG_0193.webp 98,6 KB · Görüntüleme: 86
Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla... Bundada hafif var gibi yada bana öyle gelıyor prodoctor test ama aynı idrarla yapmadım Fatosss_mustafa .!.: Bence var canım tabiki başka testle tekrarla ama yarın kan verirsin heralde sonucu paylaş bizlerle merak ederiz Genişletmek için tıkla...
D dlnn44 Üye Kayıtlı Üye 8 Ağustos 2025 491 109 18 26 9 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi nigdeli_ #7 nigdeli_ .!.: Bundada hafif var gibi yada bana öyle gelıyor prodoctor test ama aynı idrarla yapmadım Genişletmek için tıkla... Canım merhaba bir şey soracaktım benim de Novacheck testim pozitif çıktı aynı bizzat senin gibi ama awox testim senin prodoctor gibi çıktı yani yok gibi senin sonuxun nolmuştu?
nigdeli_ .!.: Bundada hafif var gibi yada bana öyle gelıyor prodoctor test ama aynı idrarla yapmadım Genişletmek için tıkla... Canım merhaba bir şey soracaktım benim de Novacheck testim pozitif çıktı aynı bizzat senin gibi ama awox testim senin prodoctor gibi çıktı yani yok gibi senin sonuxun nolmuştu?