Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende düşünüyorum giden varsa merak ettimMerhaba hanımlar konyada novafertil ali sami gürbüz’e gidenler yazabilir mi acaba orada tedaviye başlayanlar
Ben gidiyorum sorularınız varsa cevaplayabilirimMerhaba hanımlar konyada novafertil ali sami gürbüz’e gidenler yazabilir mi acaba orada tedaviye başlayanlar
Bende Ali Sami hocaya gidiyorum sorularınızi cevaplayabilirimMerhaba hanımlar konyada novafertil ali sami gürbüz’e gidenler yazabilir mi acaba orada tedaviye başlayanlar
Amin inşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin S Siyah Palto
Ben de Fuat Ali hocamla başlıyorum sürece, başlayanlara hayırlı olsun, rabbim sevinçli haberler almayı nasip etsin :)
Aret kamara gidin o konuda daha iyiAmh 0.02 bilmiyorum buraya mı gitsem![]()
Konya’da yaşıyorsanız evet degerlendırın merkezi çok ilgililer . Ben 28. Haftaya geldım hala her ay arıyorlar doktorlarımızdan memnun musunuz die öyle parayı aldık çekildik modunda değillerAmh 0.02 bilmiyorum buraya mı gitsem![]()
Geçen gün gittiğimde 95 opu transfer diyorlardıÜcret hakkında bilgi verebilir misinizzzz
Zehra bebek nasıl bi doktorGeçen gün gittiğimde 95 opu transfer diyorlardı
Bilmiyorum Ali saminin hastasıydım memnundum kontrollere de kendısıyle devam ediyorum hâlâZehra bebek nasıl bi doktor
İğne dozlarınız nasıldı ? Günlük olarak ,yüksek doz veriliyor mu merak ediyorumBilmiyorum Ali saminin hastasıydım memnundum kontrollere de kendısıyle devam ediyorum hâlâ
Tüp bebek raporu geçerli mi merkezdeBilmiyorum Ali saminin hastasıydım memnundum kontrollere de kendısıyle devam ediyorum hâlâ
150 olarak vurmuştum Gonalfİğne dozlarınız nasıldı ? Günlük olarak ,yüksek doz veriliyor mu merak ediyorum
Transferiniz doğal transfer mi ? İlaçlı mı oldu
Bilmiorum hiç sormadım biz hıc uğraşmak istemeden regl ikinci günü gidip ilk doktorla tanıştığımız gün direk tedavıye başladık iğnelereTüp bebek raporu geçerli mi merkezde
Çok iyiymiş dozajı , kaç tane folikülden kaç tanesi olgun çıkmıştı150 olarak vurmuştum Gonalf
Transferden sonra 60 iğne oldum göbekten
Konya şehir hastanesini düşündünüzmü hiç?Tüp bebek raporu geçerli mi merkezde