- 30 Ocak 2023
- 68
- 5
- 16
- 42
- Konu Sahibi pelinprensesim
Merhaba arkadaşlar novuma kolajen dolgu yaptıran var mı hacim etkisi ne kadar sürüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 ay içinde hacim etkisi daha doğal ifadeye liftinge mi donusuyor sitede yapıldığı anda ki etkisinin içeriğindeki jelden kaynaklandığı belirtiliyormerhaba, iki ay içinde oturuyor.
Nerde yaptırdınız acaba biyolojik liftingi?Merhaba ben yaptırdım geçen sene 1 sene sonra tam burnumun yanı yanagımın ortası mı desem nasıl tarif etsem orası işte tonikle cildimi silerken topak geldiaslında erir inci tozu kemik tozu dolgusu bu sonra dağıldı sanırım şuan elime gelmiyor etkisi de 8 ay falan sürüyor sanki ama onun yerine biyolojik lifting öneririm ben çok memnunum onuda 2 ay önce yaptırdım onda anında etki görülüyor inne aqua
Hala etkisi devam ediyor mu memnun musunuz? Nerde yaptırdınızİnnea aqua dolgu etkisi gosteriyor mu canım birde novuma yaptirali 1 ay oldu ama doktor biraz abartılı yaptığı için memnun değilim etkisi ne zamandan sonra azalmaya başlar
Nerde yaptırdınız acaba2 ay içinde hacim etkisi daha doğal ifadeye liftinge mi donusuyor sitede yapıldığı anda ki etkisinin içeriğindeki jelden kaynaklandığı belirtiliyor
Şuan sonucunuz nasıldır ?Merhaba arkadaşlar novuma kolajen dolgu yaptıran var mı hacim etkisi ne kadar sürüyor
dolgu olarak mı yaptırdınız aşı olarak mı seyreltilip acabaBen memnun kalmadım çok sert kalıp gibi elim surekli yapılan yere gidiyor
Merhaba ben de novuma dan memnun kalmadım elmacık kemiklerimin üstünde kalıp gibi kaldı doktorum ugrasıyor ancak erimiyor da acaba sizinki ne durumda?Ben memnun kalmadım çok sert kalıp gibi elim surekli yapılan yere gidiyor