ya mrb kızlar benim bir sorum var bilgisi fikri olanlar cevaplayabilirse çok sevinirim. ben 35 haftalık hamileyim dün doktora kontrole gittim nst ye girdim.doktor bebeğin hareketlerini çok az buldu şekerli birşeyler yememi söyleyip bir daha nst ye yolladı tekrar girdim yine hiç hareket yok doktor da bunun iyi oladığını söyleyip dopper ultrasona girmemi söyledi onada girdim normal çıktı görünür bir sorun yok. ama bir iki haftadır gerçektende bebekte doğru düzgün hareket yok.ben de bebek büyüdü yeri daraldı diye endişelenmiyordum ama şimdi korkmaya başladım. bu durumu yaşayıp bebeği fazla hareket etmeyip herşeyiyle sağlıklı bebek doğuran oldumu çünkü bebeğin hareket etmedsi onun kas gelişiminin falan iyi olduğunu gösteriyomuş benim durumda olanlar varmı lütfen cevaplayınnn kafayı yiyecem
içini rahat tut canım aklına kötü şşeyler getirme bol çikolata ye bebeişler seviyo çikolatayı dönüveriyolar hayırlısı olur inşaahya bende rahattım ama dün doktor korkuttu beni bu kadar hareketsiz olmaması lazım falan dedi şimdi aklıma kötü kötü şeyler geliyor.doktor cuma günü tekrar gel dedi
Merhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyorçok sağol canım ya hayırlısıyla doğum yapmayı nasip etsin Allah hamilelere.ne kadar zormuş bu iş dokuz aydır en ufak bişeyde insanın içine kurt düşüyor yok öylemi yok böylemi sağlammı sağlıklı mı diye
Aynısı bende de oluyordu doppler çekildi gayet sağlıklı çıktı alanı çok daraldığı için kımıldayamıyordu belli kiMerhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor
Merhabalar öncelikle hayırlı doğumlar dilerim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.inanın unutmuşum o kadar zaman geçti ki ben mi yaşamışım bu durumu diye düşündüm Nst de öyle çıkmıştı ama herhangi bir problem yoktu normalmiş demek ki şu an maşallah hiç yerinde durmayan bir oğlum var neredeyse beş yaşında olacak.hey gidi günler zaman nasıl geçiyor bir mesajla beni o günlere götürdünüz vallaMerhaba bende sizin gibi aynı durumu yaşadım nts de evde hareketlerini hissediyorum ama nstde doktor hareket görmüyor şuan 36.haftadayım çok korkuyorum sizin bebeginiz sağlıklı dogdumu ne yapmam gerekiyor
Evet siz yazmissiniz:) bende aynı durumu yaşayınca size hemen yazmak istedim darısı bana olur inşallah çünkü doğuma 3 hafta var ve bunlarla karşılaşıyorum ve çok korkuyorumMerhabalar öncelikle hayırlı doğumlar dilerim.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.inanın unutmuşum o kadar zaman geçti ki ben mi yaşamışım bu durumu diye düşündüm Nst de öyle çıkmıştı ama herhangi bir problem yoktu normalmiş demek ki şu an maşallah hiç yerinde durmayan bir oğlum var neredeyse beş yaşında olacak.hey gidi günler zaman nasıl geçiyor bir mesajla beni o günlere götürdünüz valla
Valla Allah razı olsun sizden beni çok rahatlattınız şuan doğuma 3 hafta kaldı böyle birşey karşılaşmam çok üzücü çok korkuyorum darısı bana inşallah banada doppler çekildi sonucum temiz cıktı sadece nts cekiniyorum bebek hareketleri zayıfAynısı bende de oluyordu doppler çekildi gayet sağlıklı çıktı alanı çok daraldığı için kımıldayamıyordu belli ki
Doğdu şuan 4.5 aylık oğlum
Yatakta paranteler atıyor deli gibi yuvarlanıyor ayakta dursa horon tepecek
Korkmayın iyidir Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?