Ya benim hamılelıgım sorunlu gecıyoda bebegimin kalp inin durma tehlıkesı ver ...bazen gece yada hafta sonu cok rahtsız oluyorum ama doktorlar hastanede olmadıgı ıcın ultrasona giremiyoruz kalp atısı ıcın hanı acıle gıttıgımızde kadın dogum servisine gönderiyolar ordada tek nst cıhazı oluyo sımdı ben 18. Haftalık hamıleyım acaba kacıncı haftada nst cıhazıyla kalp atısını duyabılırız....30. Haftada nst takıbı baslıyo ama daha once duyulamazmı bılgısı olan
Ya benim hamılelıgım sorunlu gecıyoda bebegimin kalp inin durma tehlıkesı ver ...bazen gece yada hafta sonu cok rahtsız oluyorum ama doktorlar hastanede olmadıgı ıcın ultrasona giremiyoruz kalp atısı ıcın hanı acıle gıttıgımızde kadın dogum servisine gönderiyolar ordada tek nst cıhazı oluyo sımdı ben 18. Haftalık hamıleyım acaba kacıncı haftada nst cıhazıyla kalp atısını duyabılırız....30. Haftada nst takıbı baslıyo ama daha once duyulamazmı bılgısı olan
ttlım nst de aynı zamanda sancı ve ağrı olcumu de yapılıyor ılle de kalp atısı duymak ıstıyorsan ultrason cıhazları da kalp atıs sesını verebılıyorlar dısarı nst sart degıl yanı
ttlım nst de aynı zamanda sancı ve ağrı olcumu de yapılıyor ılle de kalp atısı duymak ıstıyorsan ultrason cıhazları da kalp atıs sesını verebılıyorlar dısarı nst sart degıl yanı
28. haftamda cihaz zar zor kalp atışını bulmuştu. Bu haftalarda bebek çok hareketli duymak zor demişlerdi. 18. haftada sanırım çok daha zor olur duymak.
Öncelikle Allah şifa versin . sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım...
Şöyle bir alet var bakın ekte linkini veriyorum. Evde kullanım için...nette araştırın fiyat olarak daha avantajlı bi yerde bulursunuz belki bilmiyorum. Ama kullanan arkadaşlım var benim.. gayet memnunlar...
Öncelikle Allah şifa versin . sağlıcakla kucağınıza alırsınız umarım...
Şöyle bir alet var bakın ekte linkini veriyorum. Evde kullanım için...nette araştırın fiyat olarak daha avantajlı bi yerde bulursunuz belki bilmiyorum. Ama kullanan arkadaşlım var benim.. gayet memnunlar...
nst 28. gebelik haftasından sonra kullanılmaya başlanır.28.gebelik haftasından önce genelde sadece anne kontraksiyonlarını ölçmek için bakılır.sadece çok çok ender vakalarda mesela preeklempsi gibi durumlarda bebeğin kalp sesini duyabilceniz toco probu takılır...
bebeğinin hareketlerindemi sorun hissediyorsun sorunu tam anlamadım ama sana birkaç soru sormak istiyorum;
şuanda grip dahi olsa bir enfeksiyon geçiyormusun yada tansiyon kalp gibi sistemik hastalığın var mı?
ben 19 haftadayım saglık ocagına gittigimde kucuk ( kumandaya benzer) bi cihazla bebegın kalp atısına baktılar bende duydum:)
eger cok teleslanıyosan evde uygun dopler cihazları var anneler kendileri duyabiliyo:) 80 tl felan tabi durumun musaitsen:)
bence sağlık ocağına herzaman gidebilirsin canım benim kardeşim her şüphelendiğinde sağlık ocağında dinliyordu hem sağlık ocağında hemşireler daha iyi :)