Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bebek olmadığı için gitmiştim yani 1 yıl denedikten sonra
O zaman hem speklum hemde usg cihazını sokmuşlardı bide devlettekiler daha kaba olıyor sanki
Hiç bişey demeden direk soktu ben ağlayınca falan da aaa ama böyle olmaz ki falan demişti baya kanamam olmuştu
Çatı muayenesi öyle değilmiş ama için rahat olsun kendini kasma rahat bırak
Bende bebek olmadığı için gitmiştim yani 1 yıl denedikten sonra
O zaman hem speklum hemde usg cihazını sokmuşlardı bide devlettekiler daha kaba olıyor sanki
Hiç bişey demeden direk soktu ben ağlayınca falan da aaa ama böyle olmaz ki falan demişti baya kanamam olmuştu
Çatı muayenesi öyle değilmiş ama için rahat olsun kendini kasma rahat bırak
O kadar güzel bir yazı oldu ki bu benim için benim de kötü geçmişti ve özür dilemiştim sürekli ağlayamadım ama sinirlerim bozulmuştu çok fazla. Korkuyor işte insan yine mi aynı senaryo olur diye umarım çok dua ediyorum şu an sizin gibi geçer benim de
O kadar güzel bir yazı oldu ki bu benim için benim de kötü geçmişti ve özür dilemiştim sürekli ağlayamadım ama sinirlerim bozulmuştu çok fazla. Korkuyor işte insan yine mi aynı senaryo olur diye umarım çok dua ediyorum şu an sizin gibi geçer benim de
Bir de böyle yaparak karşındakinin düşüncesini de bilmiyorsun çocuk gibi görünmek istemiyorum yanımda eşim vardı yani o içerdeydi en çok ondan çekindim bu sefer diyorum sen girme odaya