NST ye ne zaman girilir ?

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar 19. Haftama giriyorum yarin. Nst dedikleri seye ne zaman giricem ilk olarak ve beni kendi dr um mu sokcak ? Dumduz yaticam karnima kayis mi baglicaklar ve ne kdr zaman yaticam o sekilde? Ay bilmeden gitmekde cok kotu ya

Canım gebelikte bi sıkıntın yoksa 34. Haftada seni hemşire bağlıyor nst ye. Beline iki tane kemer bağlıyorsun lastik gibi bişey. Cihazı yerleştiriyor bebebeğin hareketleri kalp atımı ve sancıların ölçülüyor.

Ayy kendi dr um dicek bana dimi git buraya diye. Bide kac saat yaticam oyle? Ben yatarken yanmda esim yada annem oluyo mu yalniz mi giriyorum. Snn sancin nasil oldu

Ayy kendi dr um dicek bana dimi git buraya diye. Bide kac saat yaticam oyle? Ben yatarken yanmda esim yada annem oluyo mu yalniz mi giriyorum. Snn sancin nasil oldu
O gittiğim hastaneye bağlı ama yanında kimse olmasada olur 20-30 dk arası. Kalp atım sesini duyuyorsun sürekli . Sancım Yok canım şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…