- Konu Sahibi Malatyagelini
Kızlar 33 haftalık hamileyim. Haftaya kontrolüm var. NST'ye bağlarlar mı? Ve nasıl birşey bu NST, acı veriyor mu? İğneli falan bişey mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canııım kim korkuttu seni böyle sadece karnına alet bağlıyorlar usg aleti gibi acı sızı yok küt küt bebeğin kalp sesini duyuyorsun :)
Kızlar 33 haftalık hamileyim. Haftaya kontrolüm var. NST'ye bağlarlar mı? Ve nasıl birşey bu NST, acı veriyor mu? İğneli falan bişey mi?
iğne falan yok canıım korkutmuşlar galiba seni karnının iki tarafına yuvarlak bişey yapıştırıyorlar bebeğinini kalpatışını ve hareketlerini ölçüyolar çok zevklibişey bebeğinin hareketlerini duyuyosun :)
Sağol canım içimi rahatlattın, peki sadece karnımızı mı açıyorlar ultrasondaki gibi, yoksa soyup ameliyat kıyafeti mi giydiriyorlar?
sadece karnını açıyosun tatlım 20 dk falan sürüyo bol rahat bişeyler giy cihazı bağladıktan sonra örtersin karnını hava soğuk üşütmezsin hemde rahat olursun![]()
Ay çok teşekkür ederim ya. Ben zannettim ki ameliyat önlüğü giydirirler. Çünkü hastanede nst odasından çıkan bi kadını görmüştüm kafasında bone, tekerlekli sandalyede ameliyat önlüklüydü. Ama demek ki o doğuma gidiyordu herhalde. Çok sağol canım aydınlattığın için. Eminim birçok ziyaretçi de bu yazımızdan faydalanacaktır. Allah razı olsun.![]()
riica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu.
evet bencede o doğuma gidiyodur son kez bebişin durumuna bakılmıştır doğum sancılarıda görünüyo çünkü nst de :)
Evet hem de çok yardımcı oldun. Allah razı olsun.![]()
Sağol canım inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.amin caım Allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin güle güle büyüt bebeğini inşallah![]()
Sağol canım inşallah hepimiz sağ salim alırız bebişlerimizi kucağımıza.![]()
![]()
Canim gizli sanci olabiliyo benim eltim gecen hafta dogum yapti sancisi 100 lere cikmis ama o hic bisi hissetmemis kontrole gitmisti nstye yollamis doktoru oyle cıktı obur gun doguma aldilar bence senin doktorun isine gelmemis sen solemenle yaptirmis gibi olmamak icin oyle demis bidaki randewunda nst iste bence37.haftamizdayiz. Gecen haftaki kontrolumuzde nst yi sordum dr.umuza. Doppler ine bakiyoruz dedi, zaten her sey normal gorunuyor dedi, nst bir zorunluluk degilmis yani, meslektaslarim son haftalarda yapacak bisey bulamadiklarindan herkesi gerekli/gereksiz nst ye sokuyorlar dedi.
Benim icim rahat, oglumuzun da gelesi yok galiba :) nst yi goremicez bu gidisle![]()
Canim gizli sanci olabiliyo benim eltim gecen hafta dogum yapti sancisi 100 lere cikmis ama o hic bisi hissetmemis kontrole gitmisti nstye yollamis doktoru oyle cıktı obur gun doguma aldilar bence senin doktorun isine gelmemis sen solemenle yaptirmis gibi olmamak icin oyle demis bidaki randewunda nst iste bence
bence son haftalarda nstyi ihmal etme tatlım çünkü sancıların falan da görünüyor ya o yüzden gerekli yani. burda hep okuyoruz sancısı varken hissetmeyebiliyor insan nstde sancı cıkıyor ya da bebeğin kalp atışında herhangi bir sorun nst ile anlaşılıyor apar topar doğuma gidiyorlar o yüzden gereksiz görme.