Nstde sancım var ama açılma olmuyor..

didemaydgn

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2023
179
64
18
Kızlar merhaba 6 gündür hastanede yatıyorum sancılarım hep tavan ve bende bu kasılmaları ağrıları hissediyorum ama açılmam 6 gündür 1 cm ilk gebeliğim nolacak böyle bilmiyorum nst görüntüsünü bırakıyorum aşağıya

Eklentiler

• A1AE5A85-AD33-4137-944A-FB1E5D6C848F.webp
    A1AE5A85-AD33-4137-944A-FB1E5D6C848F.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 130
Merhaba bol bol yürüyüş yap hatta ellerinle yer sil mükemmel açılıyor
. Malesef yatarak açılma olmaz. Bütün evi elinle sil herkes bana gülüyordu ama kime desem tik dogurdu bende dahil😄

Merhaba bol bol yürüyüş yap hatta ellerinle yer sil mükemmel açılıyor
. Malesef yatarak açılma olmaz. Bütün evi elinle sil herkes bana gülüyordu ama kime desem tik dogurdu bende dahil😄
Hastanedeyim şimdi kalkıp hastane koridorlarını silicem haberlere çıkarım vallla 😂 ya yürüyorum çömelip kalkıyorum sürekli ama olmuyor olmuyor olmuyor

Tüh ya çok erken yatmisin Allah bur avazda kurtarsın insallah
İnan ben yatmak istemedim ama sancılara dayanamıyorum artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı bide cahilim ilk hamileliğim evelsi gün kanamam geldi mesela ben kanama zannettim nişanmış meğerse

İnan ben yatmak istemedim ama sancılara dayanamıyorum artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı bide cahilim ilk hamileliğim evelsi gün kanamam geldi mesela ben kanama zannettim nişanmış meğerse
Hepimizin ilk doğumu öyle malesef hadi diyeyim 38 39 da olsan tamam 1 2 haftan var daha 36.hafya

Back
X