- 6 Mart 2023
- 179
- 64
- 18
- Konu Sahibi didemaydgn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastanedeyim şimdi kalkıp hastane koridorlarını silicem haberlere çıkarım valllaMerhaba bol bol yürüyüş yap hatta ellerinle yer sil mükemmel açılıyor
. Malesef yatarak açılma olmaz. Bütün evi elinle sil herkes bana gülüyordu ama kime desem tik dogurdu bende dahil![]()
Kaçıncı haftadasin erken yatman iyi olmamış evde sancini çekseydin keskeHastanedeyim şimdi kalkıp hastane koridorlarını silicem haberlere çıkarım valllaya yürüyorum çömelip kalkıyorum sürekli ama olmuyor olmuyor olmuyor
35+6 bugün ama ben 24 haftalıktan beri hastanelerde yatıyorum hep erken doğmak istiyordu bu zamana kadar zor durdurdukKaçıncı haftadasin erken yatman iyi olmamış evde sancini çekseydin keske
Kız mi35+6 bugün ama ben 24 haftalıktan beri hastanelerde yatıyorum hep erken doğmak istiyordu bu zamana kadar zor durdurduk
Yok çok yaramaz bi erkekKız mi![]()
Tüh ya çok erken yatmisin Allah bur avazda kurtarsın insallahYok çok yaramaz bi erkek![]()
İnan ben yatmak istemedim ama sancılara dayanamıyorum artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı bide cahilim ilk hamileliğim evelsi gün kanamam geldi mesela ben kanama zannettim nişanmış meğerseTüh ya çok erken yatmisin Allah bur avazda kurtarsın insallah
Hepimizin ilk doğumu öyle malesef hadi diyeyim 38 39 da olsan tamam 1 2 haftan var daha 36.hafyaİnan ben yatmak istemedim ama sancılara dayanamıyorum artık çok ağrılarım olmaya başlamıştı bide cahilim ilk hamileliğim evelsi gün kanamam geldi mesela ben kanama zannettim nişanmış meğerse
Erken doğum riski olunca böyle oluyor maalesef bende çok istiyorum 40 haftada doğurmayıHepimizin ilk doğumu öyle malesef hadi diyeyim 38 39 da olsan tamam 1 2 haftan var daha 36.hafya