Nt si cok yüksek

Esraballl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
23
6
1
39
Merhaba agustos anneleri beni en iyi sizler anlarsiniz su an size ihtiyacım var ben 13 haftalık gebeyim.pazertesi gunu teyzemle muayeneye gittik cinsiyetini ogrenmeyi umut ediyordum.doktorum bebegin nt 7.40mm yuksek dedi baska bi hastanede ikili taramada 10mm belirgin artış fetal cilt ödemli fetal toraksta minimal sıvı radyolojik bulgular anomali ile uyumlu vertekste kafa kemiklerinde gelisme geriligi bunlarin anlami ne cok mu kotu sonlandirmalimiyim cok korkuyorum

Eklentiler

• 15506536558791410083922511698201.webp
    15506536558791410083922511698201.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 129
Amiiiinn yinefe gereken butun arastirmayı ne gerekiyorsa yapıcam umudum yok ama neden bunlar basimiza geldi bizim ilk bebegimiz akraba evliligi yok kan uyusmazligi yok sigara alkol kullanmayiz tek kafamdaki soru isareti panik atak tefavisi ilacları kullanirken gebe oldugumu ogrendim bunu ogrenmeliyim aksi takdirde bundan sonraki gebeliklerimde risk var mı bilmeliyim benim durumum cok kotu ama en azindan umudu olan annelere allahım acısın bebekleri annelerine bagislasin

Amiiiinn yinefe gereken butun arastirmayı ne gerekiyorsa yapıcam umudum yok ama neden bunlar basimiza geldi bizim ilk bebegimiz akraba evliligi yok kan uyusmazligi yok sigara alkol kullanmayiz tek kafamdaki soru isareti panik atak tefavisi ilacları kullanirken gebe oldugumu ogrendim bunu ogrenmeliyim aksi takdirde bundan sonraki gebeliklerimde risk var mı bilmeliyim benim durumum cok kotu ama en azindan umudu olan annelere allahım acısın bebekleri annelerine bagislasin

ben sizi epey merak ettim? nasılsınız? ne dedi drlar? umarım her sey yolundadır...

Merhaba bilgevisne kendi doktorumuz dahil 4 tane doktor gezdikten sonra kendimizi capada bulduk cuma gunu gittik hemen bize pazartesiye gun verdiler cvs yapildi 2 haftaya cikar dediler 2 gun sonra arayip ilk sonucunuz cikti persembe gunu heyete yazdilar cvs sonucu 45 kromozom cinsiyetini belirleyen iki x kromozomun biri elsik turner sendromu 2500 kız fetuslerde 1 gorulen nadir gorulen bi sendrom ikinci gebelikte tekrari dusuk denildi bu sendromu sonlandirmiyorlar ama ultrasondaki anomaliler nedeniyle yasamaz dediler hatta recep has muayene etti bulguları onayladı cuma gunu yatış yapıcam

cok gecmis olsun esra,
uzulmemeye calıs lutfen. hakkında hayırlısı olsun. vardır bunda da bir hayır elbet. senin icin dua edecegim.
sevgilerimi yolluyorum.

Back
X