10 aydır folbil içiyorum doktorum hamile kalınca yarım iç demişti
ilk hamileliğimde eşim en büyük yardımcımdı sabah 6da kalkar patates haşlar bulaşık makinasını açamazdım,temizlik yapamazdım 4ay hep o yaptı ama anası 1.5 saatlik mesafede ama ne tebrik etti ne başsağlığı diledi anca kocama doğmamış çocuklarıma beddua etti
sen beni üzdün çocuğun ondan böyle oldu dedi(üzmeside eşim teyzesiyle kavga etti ki eşim haklıydı ama annesi ben seni değil kardeşimi tercih ediyom dedi ve oğlunu sildi, benimle hiçbir alakası olmayan bir konu) bacakların kırılsın işallah diye beddua etti hep eşime ve yarumdada ntd oldu... bana edilenleri duymadım hiç ama beni suladıkları aşikar
bunlara rağmen yarumu kaybedeli 2ay falan olduğunda eşim konuşmak için onlara için onlara gidelim dedi ve beni yalnız gönderme dedi gittim gitmez olaydım yok düğünde şöyle oldu benim istediğim olmadı yok şurda böyle oldu biz yarumuzu ellerimizle toprağa verdik ölümü gördük diyoruz yok o canlıyken ölüymüş onun çocuğu ilk o gün bağırdım annesine herşeyine susardım eşim üzülmesin diye
şimdide birşey olmamış gibi gülebiliyo yüzüme neyseki bayramdan bayrama görcem eşimde arada bir arar okadar
dertleşesim varmış

melekci canım iyi olucaz bizde yarularımızı öpüp kokluycaz işallah o güne kadar asiyeenin bebişini öpüp koklaya bilseydik keşke ama annesi bizim yerimizede öper bebişini