Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı bir kız bu annesi hem kemik yapısı hem de nuba göre kızkizlar 12haftalik hamilelik. ama bebek 12+5. doktor cinsiyeti daha erken dedi, söylemedi. tahminleriniz?
haftaya öğrenmeye gidicem, öğrenince yazarımTatlı bir kız bu annesi hem kemik yapısı hem de nuba göre kız
öğrenince yazarımErkek diye düşünüyorum![]()
ögrenince yazarımErkek sanki![]()
evet doğru bildinizErkek sanki![]()
doğruErkek diye düşünüyorum![]()
erkekmiş, bugun oyrendikTatlı bir kız bu annesi hem kemik yapısı hem de nuba göre kız
erkek amaKız gibi duruyor, kafa yapısı falan da![]()
Çok şaşırdım gerçekten kız kemik yapısı vardı, sağlıkla gelsin minik bundan böyle tahmin yapmamerkekmiş, bugun oyrendik![]()
evet kemik yapısı zaten kesin bir cinsiyet yöntemi değil ki. nub, ramzi, kemik yapısı, kese duruşu ve s yöntemler sadece bir tahmin ve eğlenmek içinÇok şaşırdım gerçekten kız kemik yapısı vardı, sağlıkla gelsin minik bundan böyle tahmin yapmam![]()
erkek ama![]()
kesin dedi..hatta pipiyi gösterdi yukarı doğru bayaa net. ben de bi kaç kez sordum kesin dimi diye, yinede 1hafta sonra tekrar gel cinsiyeti daha net görürüz ama ben gerek duymuyorum çünki doktor olmayan da bakinca net pipiyi görür dedi..gerçekden öyleydi.Aaaa cidden miSağlıkla gelsin tabi ki. Baya kız gibi duruyordu, şaşırdım. Erken dönemdesiniz, doktorunuz emin mi söyledi yoksa yüksek ihtimal falan mı dedi. Detaylıya kadar bizimki netleşmemişti çünkü
![]()
kesin dedi..hatta pipiyi gösterdi yukarı doğru bayaa net. ben de bi kaç kez sordum kesin dimi diye, yinede 1hafta sonra tekrar gel cinsiyeti daha net görürüz ama ben gerek duymuyorum çünki doktor olmayan da bakinca net pipiyi görür dedi..gerçekden öyleydi.
teşekkür ederimMaşallah, sağlıkla gelsin küçük bey![]()
Kız bencekizlar 12haftalik hamilelik. ama bebek 12+5. doktor cinsiyeti daha erken dedi, söylemedi. tahminleriniz?