Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nub belli değil amaCanm bacak arasına bakmadı mi bugn bende gttim suan 11+2 bnada bakarmisiniz :)
Bnde göremedm canm videoda gördüm tam çapraz nr kız olduğu belli ne erkek. Ama doktorum erkek yüksek ihtimalle dedi çıkıntı var dedi ama o bacak arasına baktinub belli değil ama?
Canım nasıl anlıyorsunuz nub çapraz yatay falan diyorlar ya nereyi soyluyorsunuznub belli değil ama?
Kız bebiş Can'ımInşallah bu sefer belli oluyodur nubumuz 14 haftaligiz:) yorumlarinizi bekliyoruz teyzeler:)
baby bende yanıldınn cnmm bugun gittimm erkek büyğk ihtimalle dediKız bebiş Can'ım
İnilh erkektir Can'ım bazen nub dik Olsada Dr aşağıda foto yakalıyor çok karşılaşıyorum öyle bi kaç tane çekmiş olsa dik te çıkar mutlakababy bende yanıldınn cnmm bugun gittimm erkek büyğk ihtimalle dedi
Can'ım senin bebişe bi saat baktım nub düz ama dike yakın geldi kız dedim ama emin olamadım. Sen Dr bakarken dik bi uzantı gördün mi?Bnde göremedm canm videoda gördüm tam çapraz nr kız olduğu belli ne erkek. Ama doktorum erkek yüksek ihtimalle dedi çıkıntı var dedi ama o bacak arasına bakti
Bnde sabahtr videoyu izliyorum doktor nasıl gördü pipiyi diye ama br türlü göremedm sna o bacak arasına bakma videosunu ataym ozelden bak bakalm br . Nub çapraz gbi ne düz ne yan çok çelişkili yani bir türlü emin olamadm.Can'ım senin bebişe bi saat baktım nub düz ama dike yakın geldi kız dedim ama emin olamadım. Sen Dr bakarken dik bi uzantı gördün mi?
Can'ım nubu bana dike yakın gibi geldi bende tereddüt ettim dik olmadığı için kız dedim ama ne biliyim 11 hafta tahmin için baya erkenBnde sabahtr videoyu izliyorum doktor nasıl gördü pipiyi diye ama br türlü göremedm sna o bacak arasına bakma videosunu ataym ozelden bak bakalm br . Nub çapraz gbi ne düz ne yan çok çelişkili yani bir türlü emin olamadm.
Bnada öyle geldi bn en iyisi umtlanmaym :) 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi.Can'ım nubu bana dike yakın gibi geldi bende tereddüt ettim dik olmadığı için kız dedim ama ne biliyim 11 hafta tahmin için baya erken
Umut değilde sen emin olmak için bekle 16 da kız bebekteki çıkıntı kayboluyor eğer hala varsa bi çıkıntı erkektir :) gönlündeki olsun Can'ım sağlıklaBnada öyle geldi bn en iyisi umtlanmaym :) 1 ay sonra gel kesin söylerim dedi.
İnslh canm Rabbim sağlıkla kavuştursun daUmut değilde sen emin olmak için bekle 16 da kız bebekteki çıkıntı kayboluyor eğer hala varsa bi çıkıntı erkektir :) gönlündeki olsun Can'ım sağlıkla![]()
bak dik burda gayet bir erkek pozuEki Görüntüle 1970790 bi bakınızzz???