- 11 Mart 2022
- 4
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi esramelis27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorda erkek dedi iki oğlum var bi kızım olur bi umutSanki net şekilde erkek görüyorumdoktor söylemedimi? Ben mi yaniliyorum
![]()
Keşke kız olsaydi ama çok net erkek. Sağlıkla gelsin de inşallahDoktorda erkek dedi iki oğlum var bi kızım olur bi umut![]()
Amin çok teşekkür ederimKeşke kız olsaydi ama çok net erkek. Sağlıkla gelsin de inşallah![]()
Benimde bakarmisiniz bi doktorumuz kiza benzetti yinede kafam karisik 18 haftaligiz. Sizce de kiz mi ?Keşke kız olsaydi ama çok net erkek. Sağlıkla gelsin de inşallah![]()
Bende pek anlamıyorum ama ilk fotodaki çıkıntı kafanızı karıştırması bence kızlarında şiş duruyor erkekle karışıyor sanki. ikinci fotoda gayet kız gibi duruyor dikkatli bakarsanız.Benimde bakarmisiniz bi doktorumuz kiza benzetti yinede kafam karisik 18 haftaligiz. Sizce de kiz mi ?![]()
Bana da bakar mısınız 8 haftalıkSanki net şekilde erkek görüyorumdoktor söylemedimi? Ben mi yaniliyorum
![]()