- 28 Mart 2019
- 140
- 49
- 98
- Konu Sahibi Hadihayrls
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm nubu görünmüyor kikızlar sizce kız mı erkek mi
Terzi kendi söküğünü dikemiyormuşYanlış anlama bir yerde sanki seni cinsiyet tahmini yaparken gördm. Galiba sizde aralık annesi olacaksınız hayırlısıyla. Ben anlamıyorum ama anlıyorsan sen bana yorum yap
![]()
Nub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabiCnm nubu görünmüyor ki
Bana orası bacak veya kordon gibi geldi cnm. Benim bebeğimin nubu açıkça belli olmasına rağmen bi doktora bu şekilde anlaşılmaz demişti bana.Nub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabi![]()
Bana da nub gibi gelmedi orası, bacak veya kordon gibi geldi, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, sonuçları bekliyoruzBana orası bacak veya kordon gibi geldi cnm. Benim bebeğimin nubu açıkça belli olmasına rağmen bi doktora bu şekilde anlaşılmaz demişti bana.
Nub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabi![]()
Benim de bi oğlum var kız olmasını çok istemiştim. Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin. Haber ver mutlakaBakalım o zaman tabikide sağlıklı hayırlı olması önemli 2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olunca yazarım mutlaka![]()
Benimde 10 haftalıkCanım ben tahminimi zaten yaptım anlayan belki görür de yazar diye paylaştım sen merak etme gönder ben sana yorum yaparım![]()
Kızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim bugün bir oğlum olacak hayırlısı ve sağlıklı olması dileğiyleBana da nub gibi gelmedi orası, bacak veya kordon gibi geldi, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, sonuçları bekliyoruz![]()
Sağlıkla gelsin inşallah gönlünüzceKızlar bebeğimin cinsiyetini öğrendim bugün bir oğlum olacak hayırlısı ve sağlıklı olması dileğiyle![]()
Amin inşallah canım hepimizin gönlünden geçeni sağlıkla versinSağlıkla gelsin inşallah gönlünüzce![]()
Cinsiyet tahmini yapabilir misinizKızımda da üstteki gibi düz bir şekildeydi onun için yorum yapıyorum cinsiyet hakkında az çok tecrübem var yani
Merhaba benimkini de yorumlar mısınız 9+5 teyizNub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabi![]()