NUB teorisi ne göre sizce ne cinsiyet lütfen bakarmısınız???

Hadihayrls

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
140
49
98
kızlar sizce kız mı erkek mi

Eklentiler

• 2A89C0E9-ACAA-4CBC-ABFA-CC51D196599A.webp
    2A89C0E9-ACAA-4CBC-ABFA-CC51D196599A.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 901
Terzi kendi söküğünü dikemiyormuş🤭Yanlış anlama bir yerde sanki seni cinsiyet tahmini yaparken gördm. Galiba sizde aralık annesi olacaksınız hayırlısıyla. Ben anlamıyorum ama anlıyorsan sen bana yorum yap🙈

Canım ben tahminimi zaten yaptım anlayan belki görür de yazar diye paylaştım sen merak etme gönder ben sana yorum yaparım 😂😂
Terzi kendi söküğünü dikemiyormuş🤭Yanlış anlama bir yerde sanki seni cinsiyet tahmini yaparken gördm. Galiba sizde aralık annesi olacaksınız hayırlısıyla. Ben anlamıyorum ama anlıyorsan sen bana yorum yap🙈

Cnm nubu görünmüyor ki
Nub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabi 🥰🙏🏻

Eklentiler

• 183EA201-B891-4BD5-8465-BA0CA5E913DF.webp
    183EA201-B891-4BD5-8465-BA0CA5E913DF.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 1.554
Kızımda da üstteki gibi düz bir şekildeydi onun için yorum yapıyorum cinsiyet hakkında az çok tecrübem var yani

Nub çok açık net bir şekilde görünüyor aslında yanlış anlaşılmasın ben doktor değilim sadece araştırmalarıma göre eğer nub teorisi gerçekten doğruysa %90 erkek bakın fotoğrafı da attım ama insan bir de bilgili insanlardan duymak istiyor tabi 🥰🙏🏻
Bana orası bacak veya kordon gibi geldi cnm. Benim bebeğimin nubu açıkça belli olmasına rağmen bi doktora bu şekilde anlaşılmaz demişti bana.

Bakalım o zaman tabikide sağlıklı hayırlı olması önemli 2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olunca yazarım mutlaka 🥰

Bana orası bacak veya kordon gibi geldi cnm. Benim bebeğimin nubu açıkça belli olmasına rağmen bi doktora bu şekilde anlaşılmaz demişti bana.
Bana da nub gibi gelmedi orası, bacak veya kordon gibi geldi, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, sonuçları bekliyoruz 🙏🏻☺️🌸

Bakalım o zaman tabikide sağlıklı hayırlı olması önemli 2 hafta sonra cinsiyetimiz belli olunca yazarım mutlaka 🥰
Benim de bi oğlum var kız olmasını çok istemiştim. Allah gönlündekini sana hayırlı eylesin. Haber ver mutlaka😍

Merhaba benimkini de yorumlar mısınız 9+5 teyiz
79AB18CB-BB84-4A9D-8120-E12C0BDEB528.webp

Back
X