• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nub teorisi tutmayanlar

dilek062

Ol der ve olur... 🙏🙏🙏
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
2.004
1.819
658
38
Kızlar nub teorisi tutmayan var mı .12+4 nuba göre kız ama biraz daha bekleyelim dedi doktorum. Değişmez ama ne bileyim . Başına gelen varsa yazabilir mi

Benim miniğim net sanırım

Eklentiler

• 3385c8f5-05cc-48f4-bff7-cd3472584ede.webp
    3385c8f5-05cc-48f4-bff7-cd3472584ede.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 37
Maşallah canım darısı başıma fotosu var mı bir de doktor mu tahminde bulunmuştu nuba göre kız diye
Detayli ultrasonda doktor 70% ihtimal demisti Nuba gore. Fotoyu chatgpt ye yukleyip sordugumda o da kiz demisti fakat erkek ciktii sonuc olarak 😊 1 aya kesinlesir sizin de

Detayli ultrasonda doktor 70% ihtimal demisti Nuba gore. Fotoyu chatgpt ye yukleyip sordugumda o da kiz demisti fakat erkek ciktii sonuc olarak 😊 1 aya kesinlesir sizin de
Benim de yapay zekalar kız diyor detaylıda mı belli oldu fotoğraf varsa atar mısınız çok merak ettim. Bir de özel hastane miydi ve doktorunuz tecrübeli miydi

Benim de yapay zekalar kız diyor detaylıda mı belli oldu fotoğraf varsa atar mısınız çok merak ettim. Bir de özel hastane miydi ve doktorunuz tecrübeli miydi
Chat gpt şu ultrason görüntüsüne bile kız dedi bebeğim erkek doğru tahmin edemiyor
2AE9A29D-B355-473C-8A54-61A5588D6874.webp

Kızlar nub teorisi tutmayan var mı .12+4 nuba göre kız ama biraz daha bekleyelim dedi doktorum. Değişmez ama ne bileyim . Başına gelen varsa yazabilir mi
Benim tutmadı doktorum kız demişti 13 te nipt testim çıktı erkek olduğunu öğrendik 14 te de gösterdi zaten oğluşum 🥰 biraz daha bekleyin derim sağlıkla gelsin bebeğiniz

Benim tutmadı doktorum kız demişti 13 te nipt testim çıktı erkek olduğunu öğrendik 14 te de gösterdi zaten oğluşum 🥰 biraz daha bekleyin derim sağlıkla gelsin bebeğiniz
Çok teşekkür ediyorum canım ama nubu kız derim dedi bir hayli kişiye sordum onlar da kız dedi. Nuba göre senşn nasıldı

Çok teşekkür ediyorum canım ama nubu kız derim dedi bir hayli kişiye sordum onlar da kız dedi. Nuba göre senşn nasıldı
Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genelde

Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genelde
Kaçıncı haftada kız demişlerdi kuzum benim son gittiğim 12+ 4 te doktor da buna göre kız dedi ama bacak arası falan görmedi nuba göre yorum yaptı anlıyorsan bir bakar mısın

Eklentiler

• 3385c8f5-05cc-48f4-bff7-cd3472584ede.webp
    3385c8f5-05cc-48f4-bff7-cd3472584ede.webp
    50,2 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9887.webp
    IMG_9887.webp
    49 KB · Görüntüleme: 25
Doto
Benimde nub kız görünüyordu canım erken dönemde zaten kız olarak görünüyor tüm bebekler eğer biraz daha değişmezse kızdır erkek erken gösteriyor genel
eski fotolara baktım canım gördüm bebişini ama 1 fotoğraf haricinde diğerlerinin nubu erkek gibi bir de 11+…. değişmeler olabiliyor haklsın ama benimkiler 12+ 2 diğer 12+4

Yok doktor en başından beri erkek dedi 13. Haftada öğrendim ama chat gpt kız diyordu yani doğru tahminde bulunmuyor onu söylemek istedim. Sizin bebiş bana kız gibi geldi ama
Anladım canım evet kız ama kız denilip nubu kız olup sonradan dikleşen var mı diye merak ettim doktor da kız dedi kesin olmamakla beraber

Anladım canım evet kız ama kız denilip nubu kız olup sonradan dikleşen var mı diye merak ettim doktor da kız dedi kesin olmamakla beraber
Daha haftası da küçükmüş değişebilir evet bende ilk söylediklerinde tamam kesin erkektir diyemedim küçük olduğu için en doğru sonuç 16. Haftadan sonra olur

Daha haftası da küçükmüş değişebilir evet bende ilk söylediklerinde tamam kesin erkektir diyemedim küçük olduğu için en doğru sonuç 16. Haftadan sonra olur
İnşallah doktor da kesin demedi ama ben güveniyorum 12+4 nub için yeterli bir zaman bir de benimki sanki çok bariz hayırlısı olsun belki dikleşir rabbimin elinde herşey

Back
X