Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Resimleri yapay zekaya yollayın o yorumlasın anlatır. Doktor neden cinsiyeti söylemedi ki Ben de 12 + 2'de falan gideceğim ve dün akşam doktorla konuştuk gösterir o hafta cinsiyetini söyleriz dedi
Resimleri yapay zekaya yollayın o yorumlasın anlatır. Doktor neden cinsiyeti söylemedi ki Ben de 12 + 2'de falan gideceğim ve dün akşam doktorla konuştuk gösterir o hafta cinsiyetini söyleriz dedi
Gösteriyor fakat değişebilir bilginiz olsun. Tam dediğiniz hafta kız dedi. Ertesi hafta erkek 15. Haftada yine erkek olduğu kesinleşti. Ki Dr umun cihazı çok iyi ve kendisi de çok tecrübeli. Alışveriş için acele etmeyin derim
Doktorum 9. Haftadan tahminde bulundu erkek demişti bugün 11+2 de yine aynı şekilde erkek dedi yapay zekaya sordugumda nub a göre oda erkek dedi ben yine de emin olmaya çalışıyorum