• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nub teorisi

selinsevda1905

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
9
0
1
31
Kizlar 12+1 gunluk. Sizce cinsiyeti ne?

Eklentiler

• IMG_2655.webp
    IMG_2655.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_2656.webp
    IMG_2656.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 36
Hangi çıkıntıya bakıyorsunuz cinsel organ kısmı mı? İnternette omurga açısı falan yazıyor tam anlayamadım
Resimleri yapay zekaya yollayın o yorumlasın anlatır. Doktor neden cinsiyeti söylemedi ki Ben de 12 + 2'de falan gideceğim ve dün akşam doktorla konuştuk gösterir o hafta cinsiyetini söyleriz dedi

Resimleri yapay zekaya yollayın o yorumlasın anlatır. Doktor neden cinsiyeti söylemedi ki Ben de 12 + 2'de falan gideceğim ve dün akşam doktorla konuştuk gösterir o hafta cinsiyetini söyleriz dedi
Gösteriyor fakat değişebilir bilginiz olsun. Tam dediğiniz hafta kız dedi. Ertesi hafta erkek😂 15. Haftada yine erkek olduğu kesinleşti. Ki Dr umun cihazı çok iyi ve kendisi de çok tecrübeli. Alışveriş için acele etmeyin derim 😄

Doktorum 9. Haftadan tahminde bulundu erkek demişti bugün 11+2 de yine aynı şekilde erkek dedi yapay zekaya sordugumda nub a göre oda erkek dedi ben yine de emin olmaya çalışıyorum ☺️

Back
X