Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar merhaba nub teorisini bilen bakabilir mi 12 haftalığız cinsiyeti çok merak ediyorum
Alın kısmı dümdüz kafa sağda bel kalça dümdüz kız mı acaba![]()
Bana da yorum yapabilir misiniz ??![]()
Erkek gibi geldi bana nedensekızlar merhaba nub teorisini bilen bakabilir mi 12 haftalığız cinsiyeti çok merak ediyorum
16. Haftada bebegin çok net şekilde her yerinin belli olması lazım neden bu kadar belirsiz cihazla mı alakalı acabaEki Görüntüle 1875489 Bende merak ediyorum bir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum sizce kızlar hangisi sanki yan foto ama ??
Alın kısmı dümdüz kafa sağda bel kalça dümdüz kız mı acaba
Canim 25. hafta olmussun hala belli olmadimi kesinlesmedimi cinsiyet?Valla canim eli, ayagi düz olsun ilk dilegim budur, ama anneler hisseder derler ya benim de hissim hala "ERKEK" :)
Canim 25. hafta olmussun hala belli olmadimi kesinlesmedimi cinsiyet?
Bana 19. haftada yüzde yüz Erkek dedi doktorum ben hala bi mucize bekliyorum Kiz olmasi icin![]()
Valla canim eli, ayagi düz olsun ilk dilegim budur, ama anneler hisseder derler ya benim de hissim hala "ERKEK" :)
Herkesin ki bu zaten :) ama elbet bi istekte oluyo inşallah hislerin doğru çıkar ne diyim :) ama bişeyi çok istersen olmazmış ya o yüzden akışına bırak sonra hayal kırıklığı olur ilk çocuksa cinsiyetin önemi olmuyoValla canim eli, ayagi düz olsun ilk dilegim budur, ama anneler hisseder derler ya benim de hissim hala "ERKEK" :)