Kız canım :)Eki Görüntüle 1930091 11+6 yız yorumlarınızı bekliyorum :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız canım :)Eki Görüntüle 1930091 11+6 yız yorumlarınızı bekliyorum :))
Ay hadi hayırlısı inş teşekkür ederimKız canım :)
bana kız gibi geldi canım :) hayırlısı olsun inşallahTahmin yapabilir misiniz Arkadaşlar? 11 haftalığız.
Tahmin için teşekkür ederim. Kesinleşince yazarım.Bir kızım var bu bebişim bakalım ne olacak,herşeyin hayırlısı.Var mı başka tahmin yürütebilecek :)bana kız gibi geldi canım :) hayırlısı olsun inşallah
bana erkek gibi geldi :)Eki Görüntüle 1951656 Eki Görüntüle 1951656
Arkadaşlar bana daEki Görüntüle 1951664 bir tahminde bulunur musunuz
Öyle mı dersiniz:) bakalım Dr. Kontrolum var yarın. İnat etti göstermiyor ama ogrenirsem buraya yazarım.tesekkur ederim yorumunuz için:)bana erkek gibi geldi :)
ben bu forumda hic erkek tahmini gormedim gerci :) vardir muhakkak ama ben gormemisimdir. son sayfalara surekli kiz dendi bakalim sizin bebise ne denicek
umarim gonlunuzden gecen olur saglikli bir sekilde :) hayirlisi bakalim yazin evet yarin gosterirse :) iyi aksamlarÖyle mı dersiniz:) bakalım Dr. Kontrolum var yarın. İnat etti göstermiyor ama ogrenirsem buraya yazarım.tesekkur ederim yorumunuz için:)
Ben nub teorisi falan bilmiyorum ama erkek seninki benceBenim bebisi de yorumlarmisiniz
çok teşekkürler düşünceniz içinBen nub teorisi falan bilmiyorum ama erkek seninki bence
Ben kıza benzettim canımKimse bana cevap yazmayacakmı