nub teorisi :))

Arkadaslarar nub teorisinden anlayan var mi bugunku ultrason fotomuzu atsam cinsiyet tahmini yurutebilecek olan varmi acaba aramizda ben hic anlamiyorum :)

Ay Allah hayirlisini versin ilk bebegim o yuzden ikisi de olur ama meraktan catliyorum demek sana erkek gibi geldi bakalim ne olcak :) baska anlayan yokmu acabaa kimler ne dicek :)
Hayirlisi olsun cnmm ikinci olsa da ikiside olur demen lazim cünkü secemiyoruz elimizde degil :)) benim 1 oglum var ikinci illa gönlümden kiz gecti kiz olsa güzel olur diye ama buda erkekmis :)) hayirli saglikli olsunlarda gerisi bos .. :)

Hayirlisi olsun cnmm ikinci olsa da ikiside olur demen lazim cünkü secemiyoruz elimizde degil :)) benim 1 oglum var ikinci illa gönlümden kiz gecti kiz olsa güzel olur diye ama buda erkekmis :)) hayirli saglikli olsunlarda gerisi bos .. :)
Tabiki de oyle rabbim ne nasip ederse o olur. Ama dedigin gibi mesela bi kizim olsa bi de oglum olsa keske diye icimden gecirirdim hic olmadigi icin icimden gecirdigim bi cinsiyet te yok onu soylemek istedm :) mesela biz 4 kiz kardesiz babam hep erkek gecirmis icinden ama hepimiz kiz olmusuz simdi cennette gibiyim sizin yaninizda diyor :) ablam var onun da iki kizi oldu simdi sira bende :)

Kizlar buna da bi bakar misiniz ☺
IMG-20161228-WA0010.webp

Kızlar 7+2 de bebeğin nubuna bakilirmi bi topikte 7 haftalik bebek için tahmin yurutmusler acaba bi atsam mi anlayan olurmu?

Bende burdan okuya okuya iyi nubcu oldum ahahaha :) bende 11. Haftamı bekleyemiorum nubuna bakcam:)) bu arada hayırlı sağlıklı bi ewlat olsun inşallah Rabbim kucağına alıp koklamayi nasip etsin sana..
Amin canım sagol ama bu gorumcemin bebegi:KK49: benim de bi oglum var sende saglicakla kucagina alirsin insallah:anneadayı:

Back
X