13+3 te benim doktorum net bir şekilde cinsiyeti söylemişti. 11. Haftada nuba bakan arkadaşlar kız Dedi ama erkek çıktı ama ikili testteki hcg teorisi tutmuştu.
Bizim nubumuz da bu 16 haftalık sayılır 2 li test free hcg 37 cıkmıştı 12. Haftamda kesin kız dedi doktorum 16 haftada erkek oldu kızlar nabayımm ben ☺
13+3 te benim doktorum net bir şekilde cinsiyeti söylemişti. 11. Haftada nuba bakan arkadaşlar kız Dedi ama erkek çıktı ama ikili testteki hcg teorisi tutmuştu.
İkili tessteki HCG 50 nın altiysa erkek eğer 50 nin üzerinde çıkarsa kız diyorlar ama tutmayan çok kişi var.bu arada seninle günlerimiz yakın belli olmadımı daha cinsiyeti sizinkinin
İkili tessteki HCG 50 nın altiysa erkek eğer 50 nin üzerinde çıkarsa kız diyorlar ama tutmayan çok kişi var.bu arada seninle günlerimiz yakın belli olmadımı daha cinsiyeti sizinkinin
Evet ama iskelet yapısı ndan iyi Dr anliyormuş benimde kızıma oğlan dediler hep 5 inci ayında oğrendikki kızmış bende 10 haftalığım belli etmemeye çalışıyorum ama çatliyacam meraktan ultrason resmini atim sana bak bakalım benziyorlar mı
Evet banada biraz tombalak geldi senin oğlun var sanırım benimde kızım var tabi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil diyorum ama kalbende bir oğlum olmasını çok istiyorum