Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
13+3 te benim doktorum net bir şekilde cinsiyeti söylemişti. 11. Haftada nuba bakan arkadaşlar kız Dedi ama erkek çıktı ama ikili testteki hcg teorisi tutmuştu.Fikri olan var mı
Hcg teorisi ne Nasıl oluyor Can'ım?13+3 te benim doktorum net bir şekilde cinsiyeti söylemişti. 11. Haftada nuba bakan arkadaşlar kız Dedi ama erkek çıktı ama ikili testteki hcg teorisi tutmuştu.
İkili tessteki HCG 50 nın altiysa erkek eğer 50 nin üzerinde çıkarsa kız diyorlar ama tutmayan çok kişi var.bu arada seninle günlerimiz yakın belli olmadımı daha cinsiyeti sizinkininHcg teorisi ne Nasıl oluyor Can'ım?
Dün doktorum cinsiyet söylemek bu haftalarda yanıltır dedi, tam 12+1 bugün. En güzeli diğer kontrol söylemek dediİkili tessteki HCG 50 nın altiysa erkek eğer 50 nin üzerinde çıkarsa kız diyorlar ama tutmayan çok kişi var.bu arada seninle günlerimiz yakın belli olmadımı daha cinsiyeti sizinkinin
Evet ama iskelet yapısı ndan iyi Dr anliyormuş benimde kızıma oğlan dediler hep 5 inci ayında oğrendikki kızmış bende 10 haftalığım belli etmemeye çalışıyorum ama çatliyacam meraktan ultrason resmini atim sana bak bakalım benziyorlar mıDün doktorum cinsiyet söylemek bu haftalarda yanıltır dedi, tam 12+1 bugün. En güzeli diğer kontrol söylemek dedi
9. Haftaya yakın ultrason görüntümüze benziyor. Ama senin ki daha tombalak
Evet banada biraz tombalak geldi senin oğlun var sanırım benimde kızım var tabi sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil diyorum ama kalbende bir oğlum olmasını çok istiyorum9. Haftaya yakın ultrason görüntümüze benziyor. Ama senin ki daha tombalak