Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ben de 11 hafta 1 günlüğüm..canım.erkek gibi geldi önce ama gördüğün şey bebegin kordonu da olabilir.kiz sanki...
ayy nasıl anladın canımmm kafası sağda olunca mı oluyo ve de nub gözüküyor muŞiddetle kız:)
gönlümüzden geçen olur inşallah hayırlısıylaaAyy ben de 11 hafta 1 günlüğüm..canım.erkek gibi geldi önce ama gördüğün şey bebegin kordonu da olabilir.kiz sanki...
Nub teorisine göre en sondaki çıkıntı vücuda paralel ise kız, dik ise erkek. Dikkat edin sizin vücuda yatay.. Ama en önemlisi sağlık. Hayırlı doğumlar dilerim.ayy nasıl anladın canımmm kafası sağda olunca mı oluyo ve de nub gözüküyor mu
teşekkür ederim canım hayırlısıyla inşallah tabi sağlıkla kucağıma alayım inşallahNub teorisine göre en sondaki çıkıntı vücuda paralel ise kız, dik ise erkek. Dikkat edin sizin vücuda yatay.. Ama en önemlisi sağlık. Hayırlı doğumlar dilerim.
Erkek gbi bence canm bugn epey bir inceleme bu konuyu nub çapraz duruyo dik olursa erkekmis yani yukarı olursa..Ben de yorum alabilir miyim 12 haftalık burda
Canım erken bence ve net çıkmamış bebegin.ben 12 haftwlikken öğrendim..En erken yani.Nub teorisinden anlayanlar lütfen bakar mısınızz? 11-1 haftalık, kafası sağda
Teşekkür ederimanladığım kadarıyla kız gibi görünüyor benimkisi de böyleydi doktor cuma günü kız dedi :)