- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb cnm nasılsın günlerimiz aynı nasıl gidiyo karnın çıktı mı:) resme baktım ama ben anlamıyorum pek ne istiyosan o olsunİste bebegim ☺ tahminlerinizi bekliyorum![]()
İyyim canim tesekkur ederim sen nasilsin ☺ evet erkenmi bilmiyorum ama karnim cikti gobek olmadigi belli gibi :) senin ciktimi karnin nasil gidiyo? Cinsiyet onemli degil ama bu merak varyaaa isteMrb cnm nasılsın günlerimiz aynı nasıl gidiyo karnın çıktı mı:) resme baktım ama ben anlamıyorum pek ne istiyosan o olsun
İyyim canim tesekkur ederim sen nasilsin ☺ evet erkenmi bilmiyorum ama karnim cikti gobek olmadigi belli gibi :) senin ciktimi karnin nasil gidiyo? Cinsiyet onemli degil ama bu merak varyaaa istesenin bellimi cinsiyeti ?
cnm resmi düz atarsan tahmin edebilirim
at cnm ama en net çıkanı atCnm bende atsam bana da tahminde bulunur musun
at cnm ama en net çıkanı at
erkeğe benziyo cnm tabii bizimkisi tahmin allah bilir :)Attım 12+3 ken erkek mi bak bakalım o da pipisi deme sakın:)
erkeğe benziyo cnm tabii bizimkisi tahmin allah bilir :)
öle cnm rabbim gönlüne göre versinİçimden kız geçiyo bakalım hayırlısı olsun
canım rica etsem benim bebişimede bakarmsncnm resmi düz atarsan tahmin edebilirim
Teşekkür ederim genede gosterdigim herkez erkek dedi 3 5 kişı kız dedi rabbimden hayırlısını istyorum gönlüme göre saglıklı bi evlat verir insallah bitane oglum var gönül kızdan yana ama nasipcnm çook ışık çıkmış prlamış yanı nt göremiyrum ki
Canim aslinda resim telefonumda duz ama burda yan cikiyo anlamadim yacnm resmi düz atarsan tahmin edebilirim
Bulantilarin gecer insallah en tez zamanda.benimde istahsizligim vardi hala tam olarak gecmediHala mide bulantım devam ediyo bunun yüzünden hamileliğimin tadına varamadım benimde baya çıktı karnım normalde hiç yok basbaya hamile karnı olduğu belli galiba erkek çıktı yada zayıf olduğumdan mı ne hemen belli oldu 12+3ken doktor kemik yapısından % 90 erkek dedi ama benim gönlüm kızdan yana içimden bi ses kız diyo bakalım bidaki gidişime tam belli olur