- 30 Ağustos 2016
- 9
- 2
- 6
- 40
- Konu Sahibi nothingelse
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar cinsiyet yorumu yapabilecek misiniz?
Birde benim bebişime bak içine ne doğacakTeori falan bilmem ama icimr dogdu erkek bu bebek :)
Benim bebişede tahmin yürütün nedirBu açıdan belli olmaz. Dr keşke bebişin altından çekseydi..
Birde benim bebişime bak içine ne doğacak
Runkli benimkimi kız ay Allahım bana dediysen inşallah inşallah tutar
Tabiki önce sağlık ama 2 oğlum var insan istiyor bir kız bir de ben çok istiyorum artık takıyorum da kafaya
HayırlısıVAllah bak bununla ilgilis ana bi hikaye anlatayim. Teyzem hep kiz cocugu olsun diye Allaha yalvardi resmen. Beni hep kizim diye sevdi :)İlki erkek oldu. İkinci bebeklerini ikizdi onlar 5,5 aylikken kaybetti. Biri kiz biri erkekmis. Ucuncuye yine hamile kaldi. O da erkek dogdu. Ama bu cocukta 10 aylik olunca nefes darligi baslamis. Hatta doktorlar bu cocuk ölücek umidini kes demis. Cocukta birsey var ama doktorlar ne oldugunu cozwmeden ameliyata aliyorlar. Sebep olarakta cigerde balgam olusmasi gibi birsey uydurmuslar. Ameliyata aliyorlar cocugunu cigerini aciyorlar birde ne gorsunler cigere yapismis bi bebek :) hemen ordan bebegi aliyor. Megerse o cocukta ikizmis. Daha anne karninda ikizi bu erkek olan cocuga yapismis. . Ve icinde buyumeye baslamis . teysem diyorki resmen kolu bacagi basi vardi. Avucum kadar biseydi. Ve cinsiyetide kizmis :) vermiyen Allah vermiyor fazlada zorlamamak gerek :)
Benimki küçük ama içininizden ne geçiyor acaba
Erkeğe benziyorBenimki ?? :)
Benimki ?? :)
Solda olunca erkek diyolarArkadaşlar cinsiyet yorumu yapabilecek misiniz?